ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Ο δήμος Καβάλας απαντά στον Μάκη Παπαδόπουλο για το “Βοήθεια στο σπίτι”

banner

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε στο Μάκη Παπαδόπουλο για πράγματα αυτονόητα. Είναι όμως σημαντικό για τέτοια λεπτά ζητήματα να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Χαιρόμαστε που κάνει προσπάθεια να είναι ενημερωμένος για ζητήματα του Δήμου -έστω και με έναν/δύο μήνες καθυστέρηση-, αδυνατούμε όμως να κατανοήσουμε την χρησιμότητα μια δημόσιας ανακοίνωσης του με πομπώδες δελτίο τύπου, που ζητά …. «να ενταχθεί άμεσα στον Δήμο το “Βοήθεια στο σπίτι”»!!! Ζητά δηλαδή, την εφαρμογή ενός νόμου του κράτους!

Είτε οι συνεργάτες του τον ενημερώνουν με σημαντική καθυστέρηση, είτε καθόλου.

Ενημερώνουμε λοιπόν τον Μάκη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, πως η εισήγηση για την ένταξη των ΙΔΟΧ του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”, στο οργανόγραμμα του Δήμου, βρίσκεται ήδη στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, καθώς η διοίκηση το προετοίμασε στις αρχές του μήνα.

Για την δε μετακίνηση ή μη των ΙΔΑΧ έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Νομικό Πρόσωπο την Πέμπτη 24/1, ώστε με βάση και τις διευκρινιστικές απαντήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, να παρθούν αποφάσεις.

Όσο για τις «δεσμεύσεις» του για την κοινωνική πολιτική, δε χρειάζεται παρά να δει τα πεπραγμένα της διοίκησης του Δήμου και του Νομικού Προσώπου, και θα ανακαλύψει ότι είναι ήδη υλοποιημένες.

Η κοινωνική ευαισθησία της Διοίκησης και της ίδιας της Δημάρχου είναι αδιαμφισβήτητη κι έχει αποδειχθεί εμπράκτως.

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close