ΚοινωνικάΟικονομίαΠρωτοσέλιδα

Ο δρόμος από Κρηνίδες μέχρι τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα:
Οι πρώτες εικόνες από τις εργασίες κατασκευής του Ε61 (Φωτογραφίες)

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

Η κατασκευή του τμήματος  της νέας Εθνικής Οδού (Ε61) που παρακάμπτει την Κοινότητα Πολυστύλου – Δάτου και Αμυγδαλεώνα  έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες.

 

 

Οι εργασίες που γίνονται αυτό το διάστημα  αφορούν την περιοχή μεταξύ Αμυγδαλεώνα και Δάτου με συνεχόμενες μεταφορές υλικού για το υπόστρωμα του δρόμου αλλά και ορισμένα τεχνικά έργα για την προσπέλαση των ρεμάτων.

Σύμφωνα με τον εργοδηγό τον οποίο συναντήσαμε στο σημείο που εκτελούνται οι εργασίες  δεν υπάρχει κάτι που να καθυστερεί το συγκεκριμένο  έργο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη συνεργασία που υπάρχει με τη διοίκηση του δήμου Καβάλας επισημαίνοντας ότι ήδη η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στο δήμο Καβάλας με διανοίξεις αγροτικών δρόμων καθαρισμό ρεμάτων κλπ.

 

 

Αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με  τις καθιζήσεις στο δρόμο μπροστά από το γυμναστήριο Αμυγδαλεώνα μας είπε ότι η πρόθεση της εταιρείας είναι να αποκαταστήσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και αυτό είναι που μετέφερε και στον δήμαρχο Καβάλας.

 

 

Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι εργασίες ξεκινήσαν από το αγρόκτημα Αμυγδαλεώνα με σκοπό να φτάσουν μέχρι το Δάτο, στο ύψος του δρόμου που ενώνει την σημερινή Εθνική Οδό με την Κοινότητα του Δάτου.

Στη συνέχεια θα γίνουν εργασίες από τον Αμυγδαλεώνα μέχρι και τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα για να συνεχιστεί το υπόλοιπο τμήμα μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Ο χρόνος περαίωσης του έργου είναι περίπου στα τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι οι εργασίες κατασκευής θα συνεχιστούν τουλάχιστον δυόμισι χρόνια από σήμερα.

 

Μιχάλης Κουμρίδης

 

 

 

 

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close