ΠολιτικήΣημαντικά

Όμηρος Κυριακίδης:
« Υπάλληλος του ΤΑΡ πήρε τηλέφωνο στον πρόεδρο του Αμυγδαλεώνα για να… με προειδοποιήσει»

banner

 

 

Ένα περιστατικό που έγινε με πρωταγωνιστή τον ίδιο  και υπαλλήλους του ΤΑΡ θέλησε να δημοσιοποιήσει  ο Όμηρος Κυριακίδης (πρόεδρος Τ.Σ. Κρηνίδων)

Δεν ήταν το περιστατικό που τον οδήγησε στη δημοσιοποίηση αλλά το γεγονός ότι μετά από αυτό, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, δέχθηκε τηλεφώνημα από υπάλληλο της εταιρείας (έτσι συστήθηκε) και του ζήτησε να πει στον πρόεδρο των Κρηνίδων ότι πρέπει να προσέχει.

 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Κρηνίδων, Όμηρος Κυριακίδης,  μας είπε τα εξής:

 

« Οδηγούσα το υδροφόρο όχημα του δήμου Καβάλας και κατευθύνθηκα προς τον χωματόδρομο που εκτελούνται εργασίες από την εταιρεία ΤΑΡ.

Η διέλευση μου από εκεί εμποδίστηκε από παράνομα παρκαρισμένα οχήματα της εταιρείας. Το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετώπιζε και οποιοδήποτε αγροτικό όχημα ήθελε να περάσει από εκεί. Αυτό το επιβεβαίωσε και η αστυνομία. Έχω το δικαίωμα να περάσω από εκεί, πρόκειται για αγροτικό δρόμο.

Σηκώθηκε σκόνη και αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε τους υπευθύνους  της εταιρείας. Πρόβλημα τους! Ας μην παρκάριζαν παράνομα σ’ εκείνο το σημείο!

Αυτό το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί. Την επόμενη μέρα το πρωί, με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα, ο Δημήτρης Πουρσαϊτίδης και μου είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο κάποιος με απόκρυψη(δεν είπε το όνομα του), λέγοντας του ότι είναι από την εταιρεία ΤΑΡ και του ζήτησε να ενημερώσει εμένα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Του είπε ότι το περιστατικό με το υδροφόρο όχημα είναι καταγεγραμμένο από τους υπαλλήλους της εταιρείας και υπάρχουν φωτογραφίες. Ο άνθρωπος που συστήθηκε ως υπάλληλος του ΤΑΡ είπε στον πρόεδρο του Αμυγδαλεώνα να μου μεταφέρει το μήνυμα «να μην το ξανακάνω γιατί θα μου κάνουν μήνυση και θα χάσω τη θέση μου».

Όταν ο πρόεδρος του  Αμυγδαλεώνα ρώτησε για ποιο λόγο δεν παίρνουν τηλέφωνο στον ίδιο τον πρόεδρο των Κρηνίδων  και απευθύνονται σ’ εκείνον , του «θύμισαν» ότι είναι μεταξύ των οκτώ συλληφθέντων και ότι  θέλουν να μεταφέρει αυτό το μήνυμα σ’ εμένα.

Πραγματικά απορώ γιατί δεν πήρανε τηλέφωνο απευθείας σε μένα και επέλεξαν να πάρουν τηλέφωνο στον Δημήτρη Πουρσαϊτίδη για να με… «προειδοποιήσει»!

Καταρχήν δεν είμαι διορισμένος αντιδήμαρχος για να χάσω τη θέση μου αλλά εκλεγμένος πρόεδρος.

Αυτό το περιστατικό θέλω να δημοσιοποιηθεί για να δει ο κόσμος με ποιο τρόπο λειτουργούνε κάποιοι.»

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close