ΚοινωνικάΠολιτικήΣημαντικά

Παιδικές χαρές Αμυγδαλεώνα, Κρηνίδων και Νέας Καρβάλης:
Απλήρωτος ο εργολάβος περιμένει χρήματα για να συνεχίσει τις εργασίες

 

Οι παιδικές χαρές Νέας Καρβάλης, Αμυγδαλεώνα και Κρηνίδων περιλαμβάνονται σε ένα ενιαίο έργο ενώ η παιδική χαρά Ζυγού πρόκειται να κατασκευαστεί σε δύο φάσεις και με διαφορετικό πρόγραμμα.

Ο εργολάβος που έχει αναλάβει τις παιδικές χαρές Αμυγδαλεώνα, Νέας Καρβάλης  και Κρηνίδων δεν έχει λάβει καμία δόση χρημάτων και ήδη έχει «βάλει από την τσέπη του» αρκετές χιλιάδες ευρώ. Οι υποσχέσεις που του δόθηκαν δεν υλοποιήθηκαν και μη μπορώντας να αντέξει το οικονομικό βάρος αποφάσισε να σταματήσει τις εργασίες μέχρι να λάβει ένα ποσό που προέρχεται από το πρόγραμμα («Πράσινο ταμείο»).

Οι επισκέψεις του στην τεχνική υπηρεσία είναι συχνές, ζητώντας το αυτονόητο: « Να λάβει έστω και την πρώτη δόση χρημάτων» για να ολοκληρώσει τις παιδικές χαρές.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι παιδικές χαρές σε Νέα Καρβάλη, Κρηνίδες και Αμυγδαλεώνα έπρεπε να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούνιο.

Στον Αμυγδαλεώνα  οι εργασίες βρίσκονται πολύ πιο πίσω από Κρηνίδες και Νέα Καρβάλη  μιας και έχει πραγματοποιηθεί μια μικρή προετοιμασία αλλά απομένουν πολλά ακόμη. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί σύντομα η λύση ώστε και ο εργολάβος να λάβει αυτά που δικαιούται για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τις εργασίες αλλά και τα παιδιά να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις νέες πιστοποιημένες  παιδικές χαρές.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close