ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Παρεμβάσεις στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” συνολικού προϋπολογισμού 1.585.000 ευρώ ανακοίνωσε η διοίκηση του δήμου Καβάλας

banner

 

Δελτίο Τύπου δήμου Καβάλας

 

Η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας, με την καθοδήγηση των Αντιδημάρχων Αθλητισμού Γιώργου Φιλόσογλου και Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελίας Δρακονάκη και τη συμβολή του εντεταλμένου συμβούλου Ανάπτυξης Δημοσθένη Τουλκίδη, στο πλαίσιο της απαραίτητης αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» ετοίμασε δυο σημαντικά έργα, που θα συντελέσουν στην ριζική ανάπλασή του, συνολικού προϋπολογισμού 1.585.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη σύνταξη μελέτης, η οποία, εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα κατατεθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για χρηματοδότηση, προϋπολογισμού 803.441 ευρώ, Το έργο αυτό περιλαμβάνει, γενικές εκσκαφές, την κατασκευή συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στον στίβο του γηπέδου, την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα, κανάλι για την απορροή των επιφανειακών ομβρίων υδάτων και στη γήπεδο ποδοσφαίρου και στον στίβο του γηπέδου, την νέα επίστρωση και την περίφραξη των γηπέδων μπάσκετ, την εγκατάσταση φωτισμού, την τοποθέτηση καθισμάτων όλων των γηπέδων, ποδοσφαίρου και μπάσκετ, και την τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου και 4 ταμπλώ μπασκετών.

 

Το δεύτερο έργο, αφορά εργασίες επισκευής συντήρησης και κατασκευών μικρής κλίμακας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», και αφορούν το κλειστό γυμναστήριο. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου αυτού, φτάνει τα 781.473 ευρώ.

Οι επεμβάσεις που θα γίνουν έχουν να κάνουν, μεταξύ άλλων, με την ανακαίνιση όλων των αποδυτηρίων, του χώρου γηπέδου, του λεβητοστασίου, της αίθουσας βαρών και οργάνων, την επισκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων, την τοποθέτηση κλιματιστικών μονάδων, την αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, την αντικατάσταση του συστήματος ψύξης-θέρμανσης, του λέβητα και του καυστήρα θέρμανσης και νερών χρήσης, κυκλοφορητών, θερμαντήρων και του γενικού πίνακα του κτιρίου και των επιμέρους πινάκων.

 

Με μελέτη που είναι σε εξέλιξη, θα γίνουν εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου (αλλαγή κουφωμάτων, συστημάτων ψύξης-θέρμανσης κλπ) και δημιουργούνται, άλλα τρία νέα γήπεδα τένις, που θα καταστήσουν το Αθλητικό Κέντρο, το πλέον υπερσύγχρονο, στολίδι μέσα στον αστικό ιστό της πόλης της Καβάλας. Προβλέπεται επίσης και η ριζική αποκατάσταση της στέγης, σύμφωνα με όσα προβλέπονται για τη στατική επάρκεια του κτηρίου.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close