Photo-Synthesis

ΠολιτικήΠρωτοσέλιδαΣημαντικά

Πολιτική διαμάχη για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

                                                          

Με φωτογραφίες συνοδεύεται το δελτίο τύπου που στάλθηκε από την δημοτική παράταξη “Ο τόπος της ζωής μας” και υπογράφεται από τον Μάκη Παπαδόπουλο σχετικά με την κατάσταση του κολυμβητηρίου Καβάλας.

Άμεση η απάντηση από τον δήμο Καβάλας με απαντητική επιστολή που υπογράφεται από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, Γιώργο Φιλόσογλου.

Διαβάστε παρακάτω τα δύο δελτία τύπου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( “Ο τόπος της ζωής μας”)

 Εικόνες ντροπής σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου

 

Τις προηγούμενες ημέρες κάναμε “αυτοψία” σε δύο αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, στο κτίριο του Κλειστού Κολυμβητηρίου και στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων, για να δούμε από κοντά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Τι βρήκαμε: δάπεδα – “τσουλήθρες” πλημμυρισμένα από τη βροχή και επικίνδυνα για ενήλικες και παιδιά, αποδυτήρια με “σκασμένους” τοίχους από την υγρασία και μούχλα, εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους με ριγμένους σοβάδες και μπαλώματα – κακοτεχνίες, “φαγωμένους” τοίχους με σκουριασμένα τα εσωτερικά σίδερα, ξηλωμένα πλακάκια, σκουριασμένα κάγκελα σε χώρους όπου κινούνται ενήλικες και παιδιά, σκελετούς από παγκάκια με ξηλωμένα τα ξύλα, πεσμένους σοβάδες και άλλα.

 

 

Αυτές είναι ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ για έναν Δήμο που δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό!

 

Το ότι η κατάσταση των χώρων αυτών ήταν ακόμη χειρότερη στο παρελθόν δεν είναι δικαιολογία για να τους αφήνουμε ασυντήρητους. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε αποδεικνύουν τα όσα υποστηρίζουμε.

 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιώργος Φιλόσογλου έχει αναδειχθεί εδώ και 3 χρόνια σε “πρωταθλητή” των προσωπικών φωτογραφιών και των selfies, και έχει επιδείξει “υψηλές επιδόσεις” στο να κάνει δημόσιες σχέσεις με όσους προσφέρουν ψήφους και να αδιαφορεί για όσους δεν προσφέρουν ψήφους, κάνοντας διακρίσεις. Τα έχουμε πει αυτά και στο Δημοτικό Συμβούλιο με πολύ συγκεκριμένες αναφορές σε συλλόγους που τους συμπεριφέρεται σαν β’ κατηγορίας. Οφείλει ωστόσο να επικεντρωθεί στα απλά και καθημερινά προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων, που δυστυχώς δεν προσφέρουν τη “λάμψη” των φωτογραφιών…

 

Θέλουμε να βλέπουμε έργα να γίνονται με σωστό σχεδιασμό και τάξη, στην ώρα τους, με βάση έναν ρεαλιστικό προγραμματισμό. Εδώ και 3 χρόνια, δεν τα βλέπουμε!

 

 Πολύ φοβόμαστε ότι, επειδή πλησιάζει το τέλος της θητείας της διοίκησης Τσανάκα, “θα τρομάξουμε” πάλι από τις “τσαπατσουλιές” που θα γίνονται την τελευταία στιγμή από το “άγχος” της επανεκλογής, για να παραπλανηθούν οι δημότες.

 

Ασχοληθείτε με τα καθημερινά προβλήματα, με οργάνωση, σχέδιο και σωστή σειρά!

 

Κάντε καλύτερη διαχείριση και ρίξτε χρήματα στη ποιότητα ζωής των δημοτών μας!

 

ΥΣ: Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το οποίο η Δήμαρχος Καβάλας και ο κ. Φιλόσογλου δεν θέλουν να ασχοληθούν εδώ και 3 χρόνια είναι το λειτουργικό κόστος του Κλειστού Κολυμβητηρίου. Ο Δήμος Καβάλας δαπανά 584.000 ευρώ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για τη λειτουργία του (ίσως και περισσότερα), χωρίς να “ιδρώνει το αυτί” τους για το τεράστιο αυτό κόστος! Με το 1.750.000 ευρώ περίπου που έχουμε ξοδέψει σε 3 χρόνια, θα είχαμε φτιάξει 3 καινούρια προπονητήρια! Το αντιλαμβάνονται αυτό; Θα φέρουν ποτέ ένα σχέδιο για τη μείωση του κόστους αυτού;

 

 

 

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ” 

Ο Επικεφαλής

 

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

 

 

Απαντητική επιστολή από το δήμο Καβάλας

 Δελτίο Τύπου

Όχι με έκπληξη, διαπιστώνει κανείς την οδύνη του Μάκη Παπαδόπουλου, για το γεγονός πως ο Δήμος Καβάλας στον τομέα του αθλητισμού, έχει κάνει τα τελευταία τρία χρόνια τεράστια βήματα προόδου σε όλους τους τομείς.

Αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Παρεμβάσεις με έργα μικρής, μεσαίας ή μεγάλης σημασίας.

Πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις, στίβου, κολύμβησης, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

Προμήθεια αθλητικού υλικού και εξοπλισμού.

Έχει δρομολογηθεί και αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό η ριζική ανακαίνιση του Βερούλειου Σταδίου ένα έργο πνοής και όραμα για όλους τους Καβαλιώτες.

Έχει δρομολογηθεί και αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ανακαίνιση του κλειστού των Ποταμουδίων, του νέου ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στο Παλιό και η δημιουργία τριών νέων γηπέδων τένις στην Καλαμίτσα.

Ολοκληρώνεται η μελέτη για σειρά παρεμβάσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Ο Δήμος Καβάλας και προσωπικά η Δήμαρχος έχουν βραβευτεί για πρώτη φορά από τον ΣΕΓΑΣ για την προσφορά τους στον κλασσικό αθλητισμό.

Θα μπορούσε κανείς να αναφέρει παρά πολλά ακόμη που έγιναν και γίνονται.

Ο κύριος Παπαδόπουλος με αυτά τα οποία γράφει, εκτός από την οδύνη και την μικροψυχία του, δεν έχει το ελάχιστο θάρρος να παραδεχτεί και να αναγνωρίσει αυτό που όλοι οι Καβαλιώτες που ασχολούνται με τον αθλητισμό, βλέπουν και αναγνωρίζουν: Ότι στον αθλητισμό η Καβάλα πρωτοπορεί. Κάνει βήματα προόδου.
Ενοχλείται και δεν μπορεί να κρατήσει έστω τα προσχήματα και να κρύψει την θλίψη του αυτή. Είναι πλέον αποδεδειγμένο, πως ότι θετικό συμβαίνει στον Δήμο τον ενοχλεί. Στην θλίψη του αυτή δεν θα τον ακολουθήσουμε.

ΥΓ1. Απουσίαζε από το Δημοτικό Συμβούλιο όταν ψηφίστηκε η έγκριση της εκτέλεσης έργου για το Κλειστό των Ποταμουδίων ή το αποκρύβει σκόπιμα λαϊκίζοντας; Για να ρθει κατά την προσφιλή του τακτική να μας πει ότι ήταν «δική του ιδέα».

ΥΓ2. Όταν έβγαλε τις φωτογραφίες στο κολυμβητήριο μετά από την βροχή, μήπως είδε και δεκάδες αθλητές από Δράμα και Ξάνθη να προπονούνται στο δικό μας γιατί στις γειτονικές πόλεις δεν λειτουργούν; Τον ενοχλούν οι αγώνες με 1.500 θεατές στο κολυμβητήριο;

ΥΓ3. Θα διευκρινίσει το δήθεν κόστος 584.000€ για το κολυμβητήριο αναλυτικά ή είναι πάλι μια κορώνα ανέξοδου λαϊκισμού και ανακρίβειας; Ξέρει πως το 2014 το κολυμβητήριο είχε 220 συνδρομητές, ενώ τον Οκτώβριο που πέρασε είχε 800; Ξέρει ότι τα έσοδα του κολυμβητηρίου αυξήθηκαν κατά 300%;

ΥΓ4. Πέρσι με λύπη πόνο και ειρωνεία απέδιδε τις πολλές διοργανώσεις στο κολυμβητήριο στην τύχη επειδή το Ποσειδώνιο ήταν κλειστό. Φέτος έχει μετρήσει πόσες έγιναν και θα γίνουν ακόμη;

ΥΓ5. Ενοχλείται πως με αφορμή τον αθλητικό τουρισμό έχουν επισκεφθεί την πόλη μας χιλιάδες επισκέπτες, τονώνοντας την τοπική οικονομία;

                                                      Ο Αντιδήμαρχος

                                     Παιδείας, Αθλητισμού & Επικοινωνίας

                                                 Γεώργιος Φιλόσογλου

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close