ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Ποίοι προπονητές ερασιτεχνικών ομάδων δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ

banner

Σύμφωνα με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τα αθλητικά σωματείαεντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων που έχουν κλέισει με κρατική εντολή.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να λάβουν την ενίσχυση των 800 ευρώ, είναι να διαθέτουν ΚΑΔ που εντάσσεται στις σχετικές λίστες του Υπουργείου Οικονομικών.

Όσα σωματεία επιθυμούν να διαπιστώσουν εάν ο ΚΑΔ, που διαθέτουν συμπεριλαμβάνεται στις σχετικές λίστες και να υποβληθεί αίτηση ώστε να λάβουν την οικονομική ενίσχυση, καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με την τοπική Ένωση τους, η οποία θα τους παραπέμψει σε κάποιον λογιστή για να «τρέξει» την συγκεκριμένη διαδικασία.

Όσον αφορά τους προπονητές ερασιτεχνικών σωματείων, δικαιούνται το ποσό της επιδότησης των 800 ευρώ, εφόσον εργάζονται (και ασφαλίζονται) από ελάχιστες ώρες την εβδομάδα.

Μάλιστα η επιδότηση θα δοθεί ακέραιη, ανεξαρτήτως των ωρών που εργάζονται (είτε δηλαδή 2-3 ώρες, είτε 40 ώρες την εβδομάδα).

Οι περιπτώσεις εξαιρέσεων είναι οι εξής:

Α) Όταν ένας προπονητής εργάζεται σε περισσότερους του ενός, συλλόγους, θα επιδοτηθεί ΜΟΝΟ μία φορά (σύμφωνα με πληροφορίες του Υπουργείου)

Β) Όταν ένας προπονητής, παράλληλα εργάζεται και σε κάποια άλλη επιχείρηση (ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα) που δεν έχει κλείσει, δεν θα επιδοτηθεί

Γ) Όταν ένας προπονητής, παράλληλα εργάζεται και σε κάποια άλλη επιχείρηση που έχει αναστολή λειτουργίας, θα επιδοτηθεί ΜΟΝΟ μία φορά

Δ) Όταν ένας προπονητής εργάζεται «οικειοθελώς» χωρίς ασφάλιση, δεν θα επιδοτηθεί.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close