ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Κλιμάκιο Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος

banner

Δελτίο τύπου

«Την Κυριακή στις 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Κλιμάκιο Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος στην Καβάλα και με κύριο διοργανωτή τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας.

Στην Σύσκεψη του Π.Κ παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Καβάλας ο Αντιδήμαρχος Καβάλας κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος, εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κ. Δημητριάδης Αβραάμ, από την Ομοσπονδία Επαγ. Βιοτ. Ν. Καβάλας ο Πρόεδρος κ. Χατζηχρήστος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού κ. Αντώνης Αλιμπέρτης.
Από το Προεδρείο της ΠΟΣΕΗ μας τίμησαν με την παρουσία τους , ο Πρόεδρος κ. Αγγουράκης Θεόδωρος , ο Α’ Αντιπρόεδρος κ.  Κουντουργιάννης Άγγελος, ο Γ. Γραμματέας κ. Κωνσταντόπουλος Χαράλαμπος, ο Ταμίας κ. Καυκαλάς Εμμανουήλ, ο Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας κος Ζήσης Σαρδάνης,
Τα θέματα του κλάδου που αναλύθηκαν πολλά. Ακούστηκαν γνώμες , Στο Περιφερειακό Κλιμάκιο έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα Κλαδικά Θέματα», «Ενημέρωση για το ΠΔ 71/2019 «Μητρώα συντελεστών παραγωγής δημόσιων και ιδιωτικών έργων, μελετών, τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (ΜΗ.ΤΕ)»κλπ..
Οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που κατέθεσαν οι συνάδελφοι στη Σύσκεψη του Π.Κ καταγράφηκαν και θα μεταφερθούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ. Ε. Η για να τα επεξεργασθεί.
Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι σε αυτή την δύσκολη εποχή για την αγορά , μας συγκίνησε το γεγονός ότι υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι τόσο δοτικοί, τόσο ευγενικοί, τόσο υπέροχοι στο κλάδο μας και αναφερόμαστε στους χορηγούς μας και τους ευχαριστούμε πολύ. Αυτοι είναι:
Το Επιμελητήριο Καβάλας. , Τα καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού της πόλης μας , ΜΥΛΩΝΑΣ Π. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Α.Ε. και τη Φωτοηλεκτρική ΚΟΥΣΗ ΑΦΟΙ Α.Ε. Οι εταιρείες
ELEMKO , ΑΒΒ , ΚΑΥΚΑΣ, HAGER , IGE+XAO ΕΛΛΑΣ ,ALLIBERTI , Π.Ε. ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ Α.Ε. , ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΑΛΩΔΙΑ, VIOKAR , LENDACE, NISSOY, LEGRAND , KYBA, HALPLAST, TEXNOMAT , ΦΩΤΚΑ SCHNEIDER ELECTRIC, OLYMPIA ELECTRONICS , ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. ,ΕΜΜ. ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΑΒΕΕ
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Ν. Καβάλας που μέλη της ήταν εκεί κατά την διάρκεια της Σύσκεψης».Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close