ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης Συμβούλου Ανάπτυξης Εξαγωγικών Μονάδων

banner
Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι ο ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εξαγωγικός φορέας της χώρας, έχει αναλάβει την υλοποίηση δύο προγραμμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας 02 «Προσαρμογή εργαζομένων, επιχειρήσεων και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις».

Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα τα οποία χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, απευθύνονται σε απασχολούμενους στον Ιδιωτικό Τομέα της Οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των εποχικά εργαζομένων, Λυκειακής τουλάχιστον εκπαίδευσης. Ειδικότερα, τα αντικείμενα κατάρτισης και πιστοποίησης αφορούν στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών Μονάδων στον κλάδο της Αγροδιατροφής – Βιομηχανίας Τροφίμων και στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών μονάδων στον κλάδο των Υλικών/Kατασκευών.

Είναι διάρκειας 120 ωρών το καθένα και θα πραγματοποιηθούν, εκτός ωραρίου εργασίας, μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται σε 871 εργαζόμενους οι οποίοι θα προέρχονται και από τις 13 Περιφέρειες της χώρας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους, ενώ η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων θα παρέχει στους ωφελούμενους επίσημη Πιστοποίηση προσόντων / δεξιοτήτων αλλά και εκπαιδευτικό επίδομα συνολικού ύψους 600,00€.

Σε ένα συνεχώς αυξανόμενα ανταγωνιστικό περιβάλλον, ένα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, συνεχώς επιμορφούμενο, με εξειδικευμένες γνώσεις επί του αντικειμένου ενός οργανισμού ή μίας επιχείρησης είναι σημαντικός παράγοντας τόσο του βαθμού απόδοσης του εργαζομένου όσο και της συνολικής αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είναι αυτονόητο πως κάθε δυνατότητα που παρέχεται για την επιμόρφωση των στελεχών είναι σημαντικό να αξιοποιείται ως παράγοντας ενίσχυσης της αποδοτικότητας ενός οργανισμού ή μίας επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο διαδικτυακό τόπο https://seve.training/ και τηλεφωνικά στο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ. 11) κα. Δέσποινα Παρασύρη.

Η πρώτη πρόσκληση έχει ολοκληρωθεί ωστόσο το πρόγραμμα παραμένει ενεργό και θα υπάρξει δεύτερη πρόσκληση αρχές Σεπτέμβρη.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close