ΟικονομίαΠρωτοσέλιδα

Πρόσκληση της Περιφέρειας για συμμετοχή στην έκθεση τροφίμων και ποτών Foodmarket Show

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ προτίθεται να συμμετάσχει στη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2, που θα διεξαχθεί στις 11-14 Μαΐου 2021 στην πλατφόρμα www.foodmarketshow.com με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η FOOD MARKET SHOW αποτελεί διαδικτυακή έκθεση ελληνικών τροφίμων και ποτών, η οποία έχει απόλυτα εμπορικό χαρακτήρα και απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά. Θα φιλοξενηθεί σε ψηφιακό περιβάλλον και θα αποτελέσει ένα σύγχρονο σημείο συνάντησης των Ελλήνων παραγωγών με τους διεθνείς αγοραστές, προερχόμενους από τον κλάδο της οργανωμένης λιανικής, χονδρεμπορίου, ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης.

Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που ενδιαφέρονται για συμμετοχή με το περίπτερο της Περιφέρειας, καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και τις 12/03/2021 με υποβολή σχετικής αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: antipagrot@gmail.com

Το κόστος συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2521351582-83.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close