Κοινωνικά

Πρωτιά της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας στον διαγωνισμό του Βρετανικού Συμβουλίου

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας συγχαίρει περήφανα και με αρκετή συγκίνηση τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές της Σχολής μας για τη κατάκτηση του 1ου βραβείου στο 2ο Διαγωνισμό «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες» του Βρετανικού Συμβουλίου. Η απονομή των βραβείων έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα και η πρόταση της Σχολής μας, με έμφαση στην αποτελεσματικότερη ένταξη των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στο κοινωνικό σύνολο, κατέλαβε τη πρώτη θέση ως «άμεσα υλοποιήσιμη».

Ως Διευθυντής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας και ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ θα ήθελα το πρώτον να συγχαρώ τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές της Σχολής μας για αυτή τη σημαντικότατη διάκριση. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως οι Σχολές μας πρωτοπορούν στην εξωστρέφεια και συμμετέχουν ενεργά στην ένταξη των σπουδαστών τους στην κοινωνική και εργασιακή πραγματικότητα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ενημερώσω πως η «άμεσα υλοποιήσιμη» πρόταση της Σχολής μας θα αποσταλεί στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να πραγματωθεί, και έτσι να κερδηθεί ακόμα μία μάχη.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Πασχαλίδης
Διευθυντής ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΚαβάλαςΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close