ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του Κώστα Κατσιμίγα

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Το Περιφερειακό Συμβούλιο καταδικάζει απερίφραστα την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του μέλους του, Κώστα Κατσιμίγα, επειδή  άσκησε κριτική στον Συντονιστή της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας  – Θράκης.

Η ελευθερία του λόγου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη σωστή και  ανεμπόδιστη άσκηση των καθηκόντων του Περιφερειακού Συμβούλου, μεταξύ δε των αρμοδιοτήτων του είναι να ασκεί κριτική στα όργανα διοίκησης του  Κράτους και της Αυτοδιοίκησης. Διότι αυτό που είναι δικαίωμα κάθε πολίτη,  αποτελεί υποχρέωση και καθήκον για τον αιρετό, που εκλέχτηκε από τον λαό  για να τον εκπροσωπεί.

Συμπαραστεκόμαστε στον Κώστα Κατσιμίγα, ο οποίος λειτούργησε  σύμφωνα με το καθήκον του. Καλούμε την αρμόδια Αρχή να ενεργήσει με  σύνεση και να σταματήσει τις σχετικές ενέργειες.  Δηλώνουμε δε ότι θα  διαθέσουμε κάθε μέσο και δυνατότητα του Φορέα μας προκειμένου να  στηρίξουμε το δικαίωμα του λόγου και της κριτικής που έχουν τα μέλη του  Περιφερειακού Συμβουλίου.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close