Kouros-Prosfora
Photo-Synthesis
Συγγυρίδης Εμπορία Αυτοκινήτων

ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Σφραγίζεται με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας το πάρκινγκ «Ροδόπη»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Με απόφαση την οποία υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης θα διακόψει την λειτουργία του και θα σφραγιστεί ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων «Ροδόπη».

Η απόφαση του κύριου Αντωνιάδη αναφέρει:

 1. Τη σφράγιση των εγκαταστάσεων του υπαίθριου σταθμού επιβατικών αυτοκινήτων , οι οποίες λειτουργούν στο όνομα στη θέση «Ροδόπη», του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Καβάλας που περικλείεται από τις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Ερυθρού Σταυρού και Μητροπολίτου Χρυσοστόµου.
 2. Η σφράγιση των παραπάνω εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθεί μετά από τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από τη κοινοποίηση της σχετικής απόφασης σφράγισης, σύμφωνα µε τα όσα ορίζονται στην υπ’ αριθµ. Οικ. 20612/1759/2013 απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
  3.Ο ιδιοκτήτης ή ο εκμεταλλευτής των παραπάνω εγκαταστάσεων, στον οποίο κοινοποιείται η παρούσα απόφαση, είναι υποχρεωμένος:
  α) εντός δέκα (10) ημερών το αργότερο, από τη κοινοποίηση της απόφασης, να απομακρύνει αντικείμενα και οχήματα από τον χώρο της εγκατάστασης (εφόσον πρόκειται για οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας), β). να παρευρίσκεται κατά τη σφράγιση των εγκαταστάσεων, για να συνυπογράψει το πρακτικό σφράγισης που θα συνταχθεί, αφού ειδοποιηθεί έγκαιρα µε κάθε πρόσφορο μέσο από την αρμόδια υπηρεσία, γ) το αργότερο σε πέντε (5) ημέρες από της ημέρας της σφράγισης, να τοποθετήσει στην είσοδο της σφραγισμένης εγκατάστασης και σε μέγιστη απόσταση 0,50 μέτρου έμπροσθεν και κατά πλάτος αυτής, μεταλλικά κολωνάκια πεζοδρομίου ή µμεταλλικές ανοιγόµενες – ανορθούµενες μπάρες επί σταθερής βάσεως, ελάχιστου ύψους 0,50 μέτρου και μέγιστου ύψους 1,00 μέτρου, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους µέσω ειδικής βάσεως στη κορυφή τους µε αλυσίδα, επί της οποίας και σε εμφανές σημείο της, υποχρεωτικά πρέπει να τοποθετηθεί πινακίδα, διαστάσεων 1,00 µ. χ 0,60 µ. που να φέρει την ένδειξη:
  «ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Αν ο ιδιοκτήτης ή εκμεταλλευτής των εγκαταστάσεων, που πρόκειται να σφραγιστούν, παραβεί τα παραπάνω, διώκεται και τιμωρείται ποινικά µε το άρθρο 178 του Ποινικού Κώδικα, διότι ματαιώνει την σφράγιση. 4, Όσοι εκ προθέσεως διαρρηγνύουν ή βλάπτουν την σφραγίδα που τίθεται από την αρμόδια, αρχή κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 3 της παρούσης, όσοι µε οποιονδήποτε τρόπο ματαιώνουν τη σφράγιση αυτή, καθώς και όσοι µε οποιονδήποτε τρόπο θέτουν σε λειτουργία τέτοια εγκατάσταση μετά τη σφράγιση της, τιμωρούνται µε τις ποινές του άρθρου 178 του Ποινικού Κώδικα.
 3. Στη περίπτωση που εκδίδεται απόφαση σφράγισης μίας εκ των εγκαταστάσεων του άρθρου 1 της παρούσης, έπειτα από τη διαπίστωση της µη σύννομης λειτουργίας της, όπου ο εκμεταλλευτής ή ιδιοκτήτης
  2 αυτής είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου του πρώτου ή δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, το οποίο, είτε αρνείται µε οποιοδήποτε τρόπο να εκτελέσει τη διαδικασία σφράγισης της εγκατάστασης του, ματαιώνοντας τη, είτε θέτει σε λειτουργία την εγκατάσταση του μετά τη σφράγιση της, είτε εκ προθέσεως διαρρηγνύει ή βλάπτει τη μολυβδοσφραγίδα που τίθεται από την αρμόδια αρχή, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 3 της παρούσης, διώκεται και τιμωρείται ποινικά µε το άρθρο 178 του Ποινικού Κώδικα, διότι ματαιώνει την σφράγιση, επί πλέον δε υπόκειται σε πειθαρχικό έλεγχο «περί αιρετών» κατά το άρθρο 102 παράγραφος 4 του Συντάγματος σε συνδυασμό µε τις αντίστοιχες διατάξεις του υπ’ αριθµ. ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α77-6-2010). 5. Κατά της απόφασης αυτής μπορεί να υποβληθεί προσφυγή ενώπιον του Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μ& Θ εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών, από της κοινοποίησης σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρο 227 του Ν.3852/10(ΦΕΚ 87/Α) από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον ή του αρμοδίου Διοικητικού Πρωτοδικείου ,εντός 60 (εξήντα) ημερών σύμφωνα µε τις διατάξεις του Κώδικα Διοικητικής Δικονοµίας Ν.2717/99(ΦΕΚ 97Α).

Με εντολή Περιφερειάρχη Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καβάλας
Κωνσταντίνος ΑντωνιάδηςΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close