ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Super League 2: Απορρίφθηκε η έφεση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές





Δικαίωση του Διαγόρα Ρόδου και σε δεύτερο βαθμό, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την Ροδίτικη ΠΑΕ για την υπόθεση της ένστασης του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.






Θυμίζουμε πως η ένσταση του Εθνικού αφορούσε το γεγονός πως ο Διαγόρας δεν τήρησε τους περιορισμούς ενίσχυσης που του έχουν επιβληθεί καθώς λόγω μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ, οι Ροδίτες είχανε δικαίωμα να αποκτήσουν 3 ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών όμως τελικά απέκτησαν τέσσερις (4) καθώς στο ρόστερ τους πλέον ανήκουν οι, Ηρακλής Γαρουφαλιάς (31) , Ρίτσαρντ Σαλίνας (29), Αμπουντού Νασέρ (26), και Χρήστος Αλμπάνης (26) οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής στο μεταξύ τους παιχνίδι.

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ

«Απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της Π.Α.Ε με την επωνυμία «Εθνικός Προοδευτικός Σύλλογος Νέου Κεραμιδίου Πιερίας» κατά της υπ’ αρ. 88/2025 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της Ένωσης Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2.»

 

Μάλιστα η λογική της απόφασης αναφέρει: «εάν εκδοθεί το δελτίο αθλητικής ιδιότητας του εκάστοτε ποδοσφαιριστή από την ΕΠΟ και για όσο χρονικό διάστημα τούτο είναι σε ισχύ, ήτοι δεν έχει ανακληθεί αρμοδίως, ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κανονικά με την ομάδα στην οποία ανήκει (άρθρο 34 παρ.1 α Κ.Α.Π) και συνεπώς η συμμετοχή του σε συγκεκριμένο αγώνα του Πρωταθλήματος δεν καθιστά τη διεξαγωγή του αγώνα αντικανονική, ακόμα και εάν το συγκεκριμένο Δ.Α.Ι. έχει εκδοθεί παρατύπως, κατά παράβαση των διατάξεων του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ».

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Close