ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Super League 2: Τα κριτήρια ισοβαθμιών στα Playout

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές





Το πρωτάθλημα της Super League 2 μπαίνει στην τελική – και κρισιμότερη – του ευθεία, με τα Playout να είναι προ των πυλών και τον ΑΟΚ να δίνει την δική του μάχη για να αποφύγει τις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στον υποβιβασμό.






Όσον αφορά τα κριτήρια των ισοβαθμιών, ουσιαστικά μόνο ένα υπάρχει πλέον. Θα υπερτερεί η ομάδα που στην κανονική διάρκεια ήταν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Άρα ο ΑΟΚ χρειάζεται βαθμολογική υπεροχή απ’ όλους τους αντιπάλους του στα Playout, πλην του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, ώστε να τους προσπεράσει στην βαθμολογία

Επίσης να σημειωθεί πως εάν στις δύο τελευταίες θέσεις βρεθεί ο ΠΑΟΚ Β’, ναι μεν υποβιβάζεται, αλλά αντικαθίσταται αυτόματα από την πρωταθλήτρια Κ19 της Super League ή αν δεν δηλώσει εκείνη συμμετοχή, τότε αντικαθίσταται από τη 2η ή την 3η κ.ο.κ. ομάδα Νέων που θα θελήσει να συμμετάσχει.

Αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ Β’ βρεθεί στις θέσεις 9-10, τότε σημαίνει ότι θα υποβιβαστεί και ο 8ος της βαθμολογίας ώστε να μη χαθεί θέση ανόδου από τη Γ’ Εθνική.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Close