ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Σύγκλιση συνάντησης των φορέων στο Επιμελητήριο για τα λιπάσματα

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Ένας ένας οι φορείς συντάσσονται υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων. Μετά τις δηλώσεις στήριξης της δημάρχου κα. Δήμητρας Τσανάκα και του υποψήφιου δημάρχου κου. Μάκη Παπαδόπουλου, χτες το βράδυ όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καβάλας, την επόμενη εβδομάδα, με πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Μάρκου Δέμπα, θα συγκληθεί συνάντηση όλων των φορέων στο Επιμελητήριο προκειμένου να τονισθεί η συμπαράσταση στην Βιομηχανία και  να βρεθεί η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Αναλυτικά διαβάζουμε στην τοποθέτηση του κ. Δέμπα:

“Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα να επανέρχεται ένα σημαντικό ζήτημα για την βιωσιμότητα της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων. Το Επιμελητήριο Καβάλας, στηρίζοντας συνεχώς την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της λειτουργίας της Βιομηχανίας για την τοπική κοινωνία και οικονομία, θεωρεί ότι τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην λειτουργία της, μόνο κακό θα φέρουν στην οικονομία της περιοχής.

Η Βιομηχανία χρόνια τώρα, παρά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, προσφέρει εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε πολίτες της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι εξαρτούν την επιβίωσή τους από αυτήν. Είναι  ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες που συμβάλει στην επιχειρηματικότητα, καθώς πολλές επιχειρήσεις συνεργάζονται με την Βιομηχανία με αποτέλεσμα την τόνωση της οικονομίας μας.

Για τον λόγο αυτό, το Επιμελητήριο Καβάλας στηρίζοντας τις προσπάθειες όλων για την συνέχιση της λειτουργίας της Βιομηχανίας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, συγκαλώντας συνάντηση των φορέων στο Επιμελητήριο, την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να τονισθεί η συμπαράσταση στην Βιομηχανία και να βοηθήσει να βρεθεί η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.”Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close