ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Συγκροτήθηκε η επιτροπή προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων

banner
Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Καβάλας συγκροτήθηκε χτες η επιτροπή προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων

Η απόφαση του κ. Μουριάδη αναφέρει:  Συγκροτούμε Πενταμελή Επιτροπή για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Καβάλας, η οποίο αποτελείται από τους κάτωθι:

1. Τον κ. Κυριάκο Σταυρίδη, Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής (Καθαριότητας, Περιβάλλοντος – Πρασίνου) ως τακτικό μέλος και Πρόεδρο της Επιτροπής, με αναπληρωτή του τον κ. Χρόνη Απόστολο, δημοτικό σύμβουλο.

2. Την κα Αβραμίδου Δέσποινα, Πρόεδρο του φιλοζωϊκού σωματείου «Αίσωπος», με αναπληρώτρια την κα Γκόφα Αθανασία

3. Τον κ. Ευστάθιο Συμεωνίδη με αναπληρώτρια την κα Γεμεντζοπούλου Σοφία, εκπρόσωπο του φιλοζωικού σωματείου «Εταιρεία για την προστασία και περίθαλψη αδέσποτων και άγριων ζώων»

4.Τον κ. Μαντούδη Δημήτριο, κτηνίατρο ιδιώτη

5. Δημοτικό Υπάλληλο.

Η επιτροπή αποφασίζει για την επικινδυνότητα ενός ζώου συντροφιάς, σύμφωνα με τον ορισμό της περίπτωσης στ’ του άρθρου 1 του Ν.4039/12, όπως ισχύει και αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Στην περίπτωση που υπάρχει διαφωνία για την επικινδυνότητα ενός αδέσποτου ζώου συντροφιάς ή για την αναγκαιότητα της πραγματοποίησης ευθανασίας σε αδέσποτο ζώο συντροφιάς, την οριστική απόφαση λαμβάνει ειδική επιστημονική επιτροπή που θα οριστεί με νεότερη απόφαση Δημάρχου.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close