Οικονομία

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας στην 5η Θρακο-Μακεδονική Συνέργεια στην Ξάνθη

banner

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι θα συμμετέχει στην έκθεση 5η  ΘΡΑΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ με σκοπό την διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης και την ανταλλαγή απόψεων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στην Ξάνθη.

Στόχος του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεση, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

  • Για πρώτη φορά θα δοθεί η ευκαιρία να συναντήσουν εμπορικούς επισκέπτες μετά την εκδήλωση της ΠΑΜΘ στις Βρυξέλλες.
  • Στη διάρκεια της 5ης Θρακο-Μακεδονικής “Synergia” πέρα από την παρουσίαση – έκθεση τοπικά παραγόμενων προϊόντων, θα πραγματοποιηθούν Ημερίδες για την ενδοπεριφερειακή καταναλωτική συνείδηση και αλληλεγγύη και για ευκαιρίες μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα.
  • θα υπάρχει δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων (B2B)

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην 5η ΘΡΑΚΟ  – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο στο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ. 13) κα. Αφροδίτη Μάρκου και στο email info@chamberofkavala.grΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close