ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Συνάντηση Πολίτη για τις εργασίες στον Νέστο και για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) ΠΕ Καβάλας και Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του σύσκεψη, σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, παρουσία του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας Σταύρου Κιβράκη και του εκπροσώπου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας, Προϊσταμένου του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Γιώργου Κυπραίου, με τα ακόλουθα θέματα:

Την πρόοδο των εργασιών για την πλήρη αποκατάσταση τμημάτων του αναχώματος της δυτικής πλευράς του ποταμού Νέστου. Τον έλεγχο του βαθμού ετοιμότητας των Υπηρεσιών της ΠΕ Καβάλας που εμπλέκονται και την ενεργοποίηση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Χιονοπτώσεων και Παγετού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, ύστερα από την έκδοση έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο αναμένονται φαινόμενα χιονόπτωσης και παγετού το επόμενο πενθήμερο διάστημα κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ΠΕ Καβάλας και ΠΕ Θάσου.

Για τα πιο πάνω θέματα ο Πρόεδρος του ΣΟΠΠ:

  • έδωσε οδηγίες στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας να προβεί στην ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης τμημάτων του αναχώματος της δυτικής όχθης του ποταμού Νέστου.
  • Κάλεσε τους φορείς που εμπλέκονται να τεθούν σε πλήρη ετοιμότητα από αύριο και για όσο διάστημα χρειαστεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν με επιτυχία φαινόμενα χιονοπτώσεων και παγετού.
Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close