ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Συνεχίζονται τα σεμινάρια για τα καταλύματα από το Επιμελητήριο

Πραγματοποίηση 3ου εκπαιδευτικού προγράμματος για την τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων στα τουριστικά καταλύματα

banner
Το Επιμελητήριο Καβάλας, στο πλαίσιο υλοποίησης σεμιναρίων σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμοστούν στα τουριστικά καταλύματα (ΦΕΚ 2084/Β/30.05.2020), και μετά από την επιτυχή πραγματοποίηση δύο σεμιναρίων, έχει προγραμματίσει να οργανώσει και τρίτο σχετικό σεμινάριο για όσες επιχειρήσεις δεν το έχουν παρακολουθήσει. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης.

Το εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί είναι σύμφωνο με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και το ήδη εγκεκριμένο πρόγραμμα από τον ΕΟΔΥ υλικό εκπαίδευσης του Υπουργείου για το Health First.

Για την εξασφάλιση της θέσης σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε την  αίτηση συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ. 11) κα. Δέσποινα Παρασύρη.

Η αίτηση βρίσκεται στον σύνδεσμο http://www.kcci.gr/articles/details/6098/pragmatopoiisi-ekpaideutikou-programmatos-gia-tin-tirisi-ugeionomikon-protokollon-sta-touristika-katalumata

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για τα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά θα πρέπει να έχει πληρωθεί το τέλος ΓΕΜΗ μέχρι και το έτος 2020.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close