ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας- Δείτε τα θέματα

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα παρακάτω θέματα:

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ: Α) ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΑΙ Β) ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Έγκριση της υπ’ αριθ. 103/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη- Προσχολική Αγωγή Καβάλας» του Δήμου Καβάλας, με θέμα: «Έγκριση Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης οικονομικής διαχείρισης έτους 2022».

2. Έγκριση της με αριθμό 107/2023 απόφασης, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή Καβάλας» του Δήμου Καβάλας με θέμα: «Τριμηνιαία Έκθεση (Γ΄ Τρίμηνο) εκτέλεσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2023».

3. Έγκριση μελέτης προσωρινής και εργοταξιακής σήμανσης στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Βελτιώσεις Οριζόντιας & Κατακόρυφης Σήμανσης Δήμου Καβάλας έτους 2022-2023».

4. Έγκριση εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή κεκλιμένου επιπέδου (ράμπας) πρόσβασης εμποδιζόμενων ατόμων στο δημοτικό ιατρείο επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού 205, Καβάλα.

5. Έγκριση εκτέλεσης εργασιών για την απομάκρυνση προστατευτικού κιγκλιδώματος επί της οδού Μελίνας Μερκούρη, οικισμός Παλαιό Τσιφλίκι, Καβάλα.

6. Χορήγηση οριακής παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εργασίες διαμόρφωσης εσωτερικού περιβόλου και χώρου θεάτρου του Φρουρίου για την προσβασιμότητα ΑμεΑ».

7. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Εγκατάσταση παραγωγής εδαφοβελτιωτικού από πράσινα απόβλητα στις Κρηνίδες Καβάλας» του Δήμου Καβάλας εργολαβία της εταιρεία Α.ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ – Δ. ΚΟΥΤΣΟΣ Ο.Ε.

8. Έγκριση 1ου ΑΠΕ για την έγκριση χρήσης επί έλαττον της μελέτης: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ «ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ», «ΜΕΓΑΡΟ WIX» ΚΑΙ «ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥΤΟΥΛΑ» ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 8 – 10 ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 12 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ» ενταγμένο στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

9. Έγκριση χρήσης επί έλαττον για τη χρήση των επί έλασσον δαπανών 2ου Α.Π.Ε. και 2ου ΠΚΤΜΝΕ, για την έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση σχολικού συγκροτήματος Περιγιαλίου Δήμου Καβάλας» MIS 50073838 του Δήμου Καβάλας.

10.Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. (σε αντικατάσταση του εγκεκριμένου 2ου ΑΠΕ της με αρ. πράξης 8η/ 7-2-2023, της 1ης συνεδρίασης του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας) του έργου «Αποκατάσταση κτιρίων στο χερσαίο τείχος για εγκατάσταση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ανάπλαση του ακαλύπτου χώρου τους» MIS 5009769.

11.Έγκριση χρήσης επί έλαττον και αύξησης οικονομικού αντικειμένου λόγω αναθεώρησης και λόγω επέκτασης του οικονομικού αντικειμένου έως 15%, 4ου Α.Π.Ε. και 5ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ» MIS: 5001360 (Ενάριθμος: 2017ΣΕ27510039).

12.Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Δημιουργία υποδομών για την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων».

13.Ορισμός μελών επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών / υπηρεσιών.

14.Ορισμός μελών επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών / υπηρεσιών.

Σας ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου στην διεύθυνση της ιστοσελίδας του Δήμου Καβάλας (www.kavala.gov.gr), και μέσω facebook.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close