ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας (Δείτε τα θέματα)

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

Στις 29 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί η ΜΕΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με τα  παρακάτω θέματα:

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 1. Έγκριση της με αριθμό 156/2023 απόφασης, του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» με θέμα: «5η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023».
 2. 11η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2023.
 3. Έγκριση του πρακτικού της 126ης συνεδρίασης της Επιτροπής Κυκλοφορίας και Προσβασιμότητας του Δήμου Καβάλας.
 4. Έγκριση μελέτης προσωρινών μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε επικίνδυνα σημεία του Δήμου Καβάλας».
 5. Έγκριση εκτέλεσης εργασιών για την τοποθέτηση προστατευτικής περίφραξης και σήμανσης σε επικίνδυνο κτίσμα επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας 8, Καβάλα.
 6. Αιτιολογική Έκθεση για την έγκριση χορήγησης δεύτερης (2ης) παράτασης περαίωσης του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ».
 7. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. (σε αντικατάσταση του εγκεκριμένου 2ου ΑΠΕ της με αρ. πράξης 8η/ 7-2-2023, της 1ης συνεδρίασης του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας) του έργου «Αποκατάσταση κτιρίων στο χερσαίο τείχος για εγκατάσταση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ανάπλαση του ακαλύπτου χώρου τους» MIS 5009769.
 8. Έγκριση χρήσης επί έλαττον και αύξησης οικονομικού αντικειμένου λόγω αναθεώρησης και λόγω επέκτασης του οικονομικού αντικειμένου έως 15%, 4ου Α.Π.Ε. και 5ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ»
 9. Έγκριση 1ου ΑΠΕ για την έγκριση χρήσης επί έλαττον της μελέτης: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ “ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ”, “ΜΕΓΑΡΟ WIX” ΚΑΙ “ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥΤΟΥΛΑ” ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 8-10 ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 12 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ» ενταγμένο στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
 10. Έγκριση χρήσης επί έλαττον για τη χρήση των επί έλασσον δαπανών 2ου Α.Π.Ε. και 2ου ΠΚΤΜΝΕ, για την έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση σχολικού συγκροτήματος Περιγιαλίου Δήμου Καβάλας» MIS 50073838 του Δήμου Καβάλας.
 11. 6η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Καβάλας έτους 2023.
 12. Παραχώρηση και εκμίσθωση με απευθείας συμφωνία δημοτικού χώρου, για τοποθέτηση παγοδρομίου, στο κάτω μέρος της κεντρικής Πλατείας Ελευθερίας στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το έτος 2023.
 13. Εκμίσθωση τμημάτων του υπ΄αριθμ. 63 τεμαχίου στο Παληό Καβάλας, έκτασης 251,36τμ. και 261τμ..
 14. Παράταση μίσθωσης γραφείων στον πέμπτο όροφο του κτηρίου της οδού Ομονοίας 117.
 15. Διαγραφή οφειλών.
 16. Διαγραφή ποσού.
Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close