ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας
(Διαβάστε τα θέματα)

banner

 

«Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί το κόψιμο της πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Φιλίππων – Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου».

 

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας  στις 18 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00΄, με τηλεδιάσκεψη, με τα παρακάτω θέματα:

 

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 

  1. Έγκριση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και Άμεση/Βραχεία Διαχείριση των Συνεπειών από Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και παγετού του Δήμου Καβάλας με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ».
  2. Έγκριση ή μη της με αριθμό 282/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Καβάλας (Δ.Ε.Υ.Α.) που αφορά τον «Ορισμό ύψους εγγύησης».
  3. Εισήγηση έγκρισης χορήγησης τέταρτης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του Υποέργου: «Εργασίες Βιοκλιματικής και Ενεργειακής Αναβάθμισης» Α/Α 1 της Πράξης ΄΄Ενεργειακή Αναβάθμιση 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας΄΄ με κωδικό ΟΠΣ 5029256.
  4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του Υποέργου «Αναβάθμιση Υποδομών του Σχολικού Συγκροτήματος 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας για την εξυπηρέτηση ΑμΕΑ» ΑΑ 2 της Πράξης MIS 5029256.
  5. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του υποέργου «Εργασίες Βιοκλιματικής και Ενεργειακής Αναβάθμισης» ΑΑ 1 της Πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας» με κωδικό ΟΠΣ 5029256.
  6. Καθορισμός ανώτατου επιτρεπτού χρηματικού ορίου τηλεφωνικών κλήσεων.
  7. Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για το έργο «CREA CENTERS» του προγράμματος Joint Operational Programme Black Sea Basin 2010-2020.
  8. Απαλλαγή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού σε εκτός σχεδίου  περιοχή.
  9. Απαλλαγή Δημοτικών Τελών σε εποχική επιχείρηση.
  10. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Καβάλας με τον αναπληρωτή του προκειμένου να συμμετέχουν στη συγκρότηση Επιτροπής για τη αξιολόγηση-χορήγηση-ανανέωση αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής, για το έτος 2021.

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close