ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας και… «κόβει» την πίτα!

banner

 

Η πρώτη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του νέου έτους θα γίνει σήμερα, Δευτέρα,  15 Ιανουαρίου 2018 (ώρα 19:00) . Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί το κόψιμο της πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Φιλίππων – Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου».

Διαβάστε τα θέματα…

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 

 1. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ (Αρ. πρωτ: 66096/19-12-2017) που κατατέθηκε Ενώπιον της Διεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας. Κατά της Αριθμ. 63475/4-12-2017 απόφασης του Δ/ντη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας περί επιβολή ποινικών ρητρών και κάθε άλλου εγγράφου που την συνοδεύει.
 2. Υποκατάσταση αναδόχου του έργου «Επέκταση δικτύων οδικού φωτισμού και συντήρηση δικτύων φωτισμού Δήμου Καβάλας 2017»
 3. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντηρήσεις Δημοτικών και Σχολικών Κτιρίων Δ.Ε. Καβάλας έτους 2016»
 4. Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων, κλιμάκων και πλακοστρώσεις έτους 2016»
 5. Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «κατασκευές – επισκευές – συντηρήσεις ποτιστρών ζώων και ομβροδεξαμενών ΔΕ Φιλίππων»
 6. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «επισκευές τρούλου εκκλησίας κοιμητηρίων Καβάλας και κτιρίου γραφείων προσωπικού»
 7. Έγκριση αναγκαιότητας πραγματοποίησης πρόσληψης έκτακτου προσωπικού δέκα (10) ατόμων γενικών καθηκόντων χρονικής διάρκειας δύο (02) μηνών στη Δ/νση τεχνικών Υπηρεσιών
 8. «Έγκριση 1η; Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2018» ΝΠΔΔ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
 9. Αποδοχή αίτησης παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Γιώργου Γραμμένου, από τακτικό μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καβάλας «Δ.Ε.Υ.Α.Κ» και αντικατάστασή του»
 10. Καθορισμός ειδικότητας για την πρόσληψη ενός ατόμου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους, μετά από έγκριση του Υπουργείου  Εσωτερικών
 11. Ορισμός μελών επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών/υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 11β, 11δ του Ν.4412/2016 και άρθρο 65 του Ν.3852/2010
 12. Ανανέωση Αδειών Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου στην διεύθυνση της ιστοσελίδας του Δήμου Καβάλας (www.kavala.gov.gr).Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close