Πολιτισμός

ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ:
2ημερο σεμινάριο με τον ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ έχοντας στόχο και βασική προτεραιότητα να προσφέρει την καλύτερη εκπαίδευση, με τους καλύτερους του είδους σε όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος , διοργανώνει  για τα μέλη του 2ημερο σεμινάριο με τον γνωστό στην πόλη μας από τις συνεργασίες του με το ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ κ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

Το σεμινάριο  βασίζεται  στον αυτοσχεδιασμό, την κίνηση και τον λόγο, σε κείμενα επιλεγμένα από τους συμμετέχοντες.

Όπως προαναφέραμε θα έχει διάρκεια 2 ημερών από 3 ώρες την κάθε ημέρα, και θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη κ Τετάρτη  20 κ 21 Φεβρουαρίου 2018, 17.00- 20.00 .Το κόστος και για τις 2 ημέρες θα είναι 20€  (15€σεμινάριο και 5€ ανανέωση συνδρομής ). Το μέρος διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί άμεσα προσωπικά στον κάθε συμμετέχοντα.

Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο τηλεφωνήστε στο 6932412039 κ ΣΤΕΛΛΑ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ. Μας ζητήθηκε οι  θέσεις να είναι περιορισμένες προκυμμένου να μπορέσει ο εκπαιδευτείς να ασχοληθεί προσωπικά με τον κάθε εκπαιδευόμενο.

Ο Βασίλης Βασιλάκης είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Είναι γνωστός στην πόλη μας από τις πρόσφατες συνεργασίες του με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στα έργα « Η ασκητική» του Ν. Καζαντάκη, « Φαλακρή τραγουδίστρια» του Ε. Ιονέσκο, « Ήλιος με δόντια» του Γ. Μακριδάκη, « Το μάθημα» του Ε. Ιονέσκου.

 

 

 

 

 

O B.B -AΠOΦOITOΣ THΣ ΔPM.ΣXOΛHΣ TOY ΘEATPOY TEXNHΣ KAPOΛOΣ KOYN-ΓNΩΣTOΣ ΣTHN ΠOΛH MAΣ AΠO TIΣ ΠPOΣΦATEΣ ΣYNEPΓAΣIEΣ TOY ME TO ΔHΠEΘE ( AΣKHTIKH N.KAZANTZAKH ΦAΛAKPH TPAΓOYΔIΣTPIA E.IONEΣKO HΛIOΣ ME ΔONTIA Γ.MAKPIΔAKH TO MAΘHMA E IONEΣKO) ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΣEI ENA 2ME TO ΣEMINAPIO YΠOKPITIKHΣ BAΣIΣMENO ΣTON AYTOΣXEΔIAΣMO THN KINHΣH K TO ΛOΓO,ΣE KEIMENA EΠIΛEΓMENA AΠO TOYΣ ΣYMMETEXONTEΣ .Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close