Πολιτική

Θέμης Καλπακίδης: «Ο Βαγγέλης Παππάς είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και ότι έχει καταφέρει είναι αποτέλεσμα πολλών και επίπονων αγώνων»

banner

 

Επιστολή Θέμη Καλπακίδη

ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΑΒΑΛΑΣ   24/4/2020

Πριν από μερικές ημέρες διάβασα σε ηλεκτρονικό μέσο της πόλης μας άρθρο μέσω του οποίου στοχοποιείται ο Βαγγέλης Παππάς, Επικεφαλής της Παράταξης μας, ΚΑΠ, για την επαγγελματική του δραστηριότητα και πιο συγκεκριμένα για την προαγωγή του σε Γενικό Διευθυντή της ENERGEAN.

Ο Βαγγέλης είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και ότι έχει καταφέρει είναι αποτέλεσμα πολλών και επίπονων αγώνων. Έννοια που αγνοούν πολλοί στις μέρες μας, πως είναι δηλαδή να είσαι αυτοδημιούργητος και τις θυσίες που απαιτούνται για να πετύχεις. Αντιθέτως, επιλέγουν τον εύκολο δρόμο, αυτόν της συκοφαντίας, της υπονόμευσης και στοχοποίησης ανθρώπων για μερικά κλικς και το πρόσκαιρο κέρδος.

Στο συγκεκριμένο μέσο υπήρξαν και στο παρελθόν πολλά δημοσιεύματα εμποτισμένα με κακία δίχως ίχνος αντικειμενικότητας (τον λόγο τον γνωρίζει ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου μέσου και μόνο). Στο ίδιο μοτίβο και τώρα…

Για να είμαι ειλικρινής, ο Βαγγέλης δεν έχει ανάγκη υπερασπίσεως από κανέναν, όταν οι μεγαλύτεροί του «αντίπαλοι» τον έχουν υπερασπιστεί, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στη λειτουργία του Πρίνου.

Δυστυχώς όμως, ακόμη και τώρα που διανύουμε μια ακόμη δύσκολη περίοδο, καμία πρόταση και καλοπροαίρετη κριτική για το πώς θα σωθούν θέσεις εργασίας και για το πώς θα ωφεληθεί ο τόπος μας. Αναρωτήθηκε, όμως, ο συγκεκριμένος «κύριος» για ποιο λόγο επιλέχθηκε ο Βαγγέλης για μια θέση με τόσες αρμοδιότητες και ευθύνες, ειδικά τώρα που ο συγκριμένος κλάδος πλήττεται σημαντικά και μάλιστα σε ιδιωτική εταιρεία, όπου μόνο αντικειμενικά μπορούν να είναι τα κριτήρια μιας προαγωγής;

Την αξιοπιστία μας απέναντι στην κοινωνία την κερδίζουμε με τις πράξεις μας. Επομένως, αν ο συγκεκριμένος «κύριος» έχει να προσάψει κάτι σε κάποιον να το κάνει με αποδείξεις. Διαφορετικά δε θα είναι τίποτα παραπάνω παρά ένας κοινός συκοφάντης.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα αγαπητέ «κύριε»…

 

Θεμιστοκλής Καλπακίδης,

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας – Μέλος ΚΑΠΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close