ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Θετικά αποτελέσματα από την ερώτηση του Γιάννη Πασχαλίδη στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη για την έκδοση αδειών για ξενοδοχεία τριών αστέρων σε εκτός σχεδίου περιοχή και έκδοση άδειας δόμησης σε περιοχές natura.

banner
O Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας κ. Ιωάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους συμπολίτες του ότι μετά την κατάθεση της από 20.9.2019 σχετικής ερώτησής του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη με θέμα: «Πρόβλεψη ενεργειών για αποτελεσματικότερη λειτουργία της Διεύθυνσης Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού Καβάλας», τα προβλήματα έχουν επαρκώς αντιμετωπιστεί. Στην ως άνω ερώτηση, ο Βουλευτής εξέθετε τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι πολίτες όσο και οι επαγγελματίες του κλάδου (μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τοπογράφοι κλπ.) κατά τις συναλλαγές τους με την Πολεοδομία Καβάλας, με πρώτιστο τις σοβαρές καθυστερήσεις κατά την έκδοση αδειών για ξενοδοχεία τριών αστέρων σε εκτός σχεδίου περιοχή και έκδοση άδειας δόμησης σε περιοχές natura.

Με αυτή την εξέλιξη, η Διεύθυνση Πολεοδομία Καβάλας μπορεί πλέον να προχωρά στην έκδοση αδειών που αφορούν και τις ειδικές αυτές κατηγορίες, γεγονός που σαφέστατα διευκολύνει τόσο την οικοδομική όσο και την επενδυτική δραστηριότητα στην περιοχή.

Ο Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης ήρθε αντιμέτωπος με το συγκεκριμένο πρόβλημα ήδη κατά τους πρώτους μήνες της θητείας του και εργάστηκε με ζήλο για να το επιλύσει, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close