ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Θόδωρος Μουριάδης: «Τον Μάιο τα εγκαίνια της Μεγάλης Λέσχης»
Οι πρώτες σκέψεις για τη χρήση των χώρων του κτιρίου (Φωτογραφίες)

banner

 

Πλησιάζει  ο καιρός όπου το «σαλόνι» του δήμου Καβάλας θα παραδοθεί προς χρήση. Οι διαδικασίες ανακαίνισης  του κτιρίου της Μεγάλης Λέσχης ξεκίνησαν το 2012 και σύμφωνα με τον δήμαρχο Καβάλας, μέσα στον Μάιο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια.

 

 

Η Μεγάλη Λέσχη, και κυρίως η μεγάλη αίθουσα του πρώτου ορόφου, αποτελούν πλέον το «καλό σαλόνι» του δήμου Καβάλας το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο να υποδεχθεί τους καλεσμένους του, μαζί με τους υπόλοιπους χώρους, όπως την αίθουσα συσκέψεων που βρίσκεται επίσης στον πρώτο όροφο.

Μιλώντας ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης,  στο kavalapoint.gr  μας είπε τα εξής:

«Η Μεγάλη Λέσχη είναι έτοιμη, απομένουν ορισμένες πολύ μικρές λεπτομέρειες  και οι τελευταίες δοκιμές των συστημάτων που υπάρχουν.

Είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε τα εγκαίνια τον Απρίλιο αλλά τελικά θα τα κάνουμε τον Μάϊο. Επιλέξαμε τον Μάιο γιατί όταν είχε χτιστεί το κτίριο της Λέσχης, τα εγκαίνια είχαν γίνει τον Μάιο.

 

Πως θα χρησιμοποιηθεί;

 

«Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για πολιτιστικούς σκοπούς. Στη μεγάλη αίθουσα του πρώτου ορόφου θα γίνονται οι συναυλίες που δίνει το δημοτικό ωδείο και κάποιες μεγάλες εκδηλώσεις ή συναντήσεις. Φυσικά η συγκεκριμένη αίθουσα δεν θα παραχωρείται προς χρήση  για κάθε είδους εκδήλωση, πρόκειται για έναν χώρο που πρέπει να διαφυλαχθεί.

Επίσης υπάρχει ένας μεγάλος χώρος συσκέψεων ο οποίος θα χρησιμοποιείται  ανάλογα, δηλαδή για ορισμένες επίσημες συναντήσεις και συσκέψεις του εκάστοτε δημάρχου.

Υπάρχει η σκέψη να μισθώνεται η αίθουσα για συναντήσεις και συσκέψεις εταιριών, ώστε να υπάρχουν και έσοδα για το δήμο. Στο ισόγειο υπάρχουν δύο αίθουσες και αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο αιτήματα: από τον σκακιστικό όμιλο και τον σύλλογο  αγωνιστικού Μπριτζ. Είναι δύο αιτήματα τα οποία εξετάζονται, κυρίως για τους χώρους οι οποίοι θα παραχωρηθούν για χρήση.”

 

Μιχάλης Κουμρίδης

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close