ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Θόδωρος Παπαδόπουλος: « Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την καθαριότητα των χωριών»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

Η συγκεκριμένη περίοδος έφερε αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στον σχεδιασμό της λειτουργίας από την πλευρά των υπηρεσιών του δήμου Καβάλας.

Για όλα αυτά ρωτήσαμε τον τοπικό αντιδήμαρχο του δήμου Καβάλας, Θόδωρο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τη δημοτική ενότητα Φιλίππων, ο οποίος μας είπε τα εξής:
« Υπάρχουν καταρχήν αλλαγές στον τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών από τις υπηρεσίες του δήμου. Οι αλλαγές αυτές έχουν ανακοινωθεί και αφορούν τις αλλαγές στην ώρα αποκομιδής απορριμμάτων, στις αλλαγές εξυπηρέτησης των δημοτών από τα ΚΕΠ και την προσωρινή παύση λειτουργίας του ταμείου της ΔΕΥΑΚ.
Από κει και πέρα τα συνεργεία του δήμου, παρά το ότι υπάρχουν λίγα άτομα, εργάζονται κανονικά. Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών υπαλλήλων έχει λάβει την ειδική άδεια και στην ουσία λειτουργούμε με εθελοντισμό. Οι δρόμοι και οι κοινόχρηστου χώροι καθαρίζονται και επεμβαίνουμε όπου χρειαστεί. Υπάρχει σχεδιασμός και για το επόμενο διάστημα με τις προσλήψεις υδρονομέων αλλά και με ορισμένες ακόμη προσλήψεις που θα δώσουν πρόσθετες λύσεις.
Από άποψης καθημερινότητας είμαστε καλά αλλά σίγουρα είχαμε σχεδιάσει να πάμε ακόμη καλύτερα. Η περίοδος αυτή μας άλλαξε τα σχέδια, θέλαμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα αλλά σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες καθαριότητας μέχρι να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις από την Κοινωφελή εργασία.
Η ανησυχία μας οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ξέρουμε τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου είναι αναγκασμένη να λειτουργεί με αργούς ρυθμούς. Τα περιοριστικά μέτρα καθυστερούν πράγματα που θέλαμε να προχωρήσουν πιο γρήγορα. Για την ώρα δεν επηρεαζόμαστε και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα έργα τα οποία έχουμε προγραμματίσει.»

πηγή: εφημερίδα “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close