ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Τηλεδιάσκεψη Αντωνιάδη με φορείς με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και την στήριξη της οικονομίας

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στο πλαίσιο της στήριξης της περιφερειακής οικονομίας, μετά την προγραμματιζόμενη σταδιακή άρση των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου σύσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και των θεσμικών φορέων της Π. Ε. Καβάλας με αντικείμενο την αποτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης, την ενδυνάμωση της συνεργασίας και την ιεράρχηση όλων των προτεραιοτήτων της περιόδου, κυρίως με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα. Αφού έγινε μια αποτίμηση της παρούσας κατάστασης, οι θεσμικοί φορείς κατέθεσαν προτάσεις για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας και την σταδιακή μετάβαση στην ομαλότητα.

Μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε «Δεν είναι ώρα ούτε να παραδοθούμε, ούτε να μεμψιμοιρούμε. Αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, είμαστε εδώ ως Π.Ε. Καβάλας, για να στηρίξουμε με τις δράσεις μας τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους ώστε να αμβλύνουμε τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν προκύψει στην τοπική οικονομία λόγω της πανδημίας του COVID -19».Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close