ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο. Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν.

banner
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 1. Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος 2020.
 2. Έγκριση εκπόνησης της μελέτης με ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό: «Μελέτη στατικής επάρκειας 2ου Δημοτικού σχολείου Καβάλας».
 3. Εισήγηση τροποποίησης μελέτης για την κατασκευή δαπέδου αθλητικού γηπέδου στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Επισκευές-Συντηρήσεις στο Δασάκι των Πεντακοσίων».
 4. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Δ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017”.
 5. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου «Αποτμήσεις Πεζοδρομίων για Τοποθέτηση Κάδων 2017».
 6. Έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών , του 3ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε ΟΙΚ ΕΡΓΑΣΙΩΝ του 3ου ΠΚΤΜΝΕ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ με την χρήση των επί έλασσον δαπανών της Ενταγμένης Πράξης: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ 21Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ».
 7. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Συντηρήσεις Δημοτικών κτιρίων Δήμου Καβάλας έτους 2019».
 8. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας» με MIS 5029256.
 9. Έγκριση του 3ου ΑΠΕ και 3ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Επισκευή, συντήρηση Σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις».
 10. Έγκριση 7ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντηρήσεις Κοινοχρήστων χώρων, Δημοτικών και Σχολικών κτιρίων, μεταλλικών και ξύλινων κατασκευών Δ.Ε. Φιλίππων έτους 2017.
 11. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου:  «Κατασκευές Υποδομών σε γήπεδα Δ.Ε. Φιλίππων».
 12. Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου: «Συντηρήσεις – Αποκαταστάσεις αγροτικών δρόμων και διανοίξεις δρόμων έτους 2018».
 13. Έγκριση του 3ου ΑΠΕ του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις οδοσήμανση ΔΕ Καβάλας έτους 2018».
 14. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντηρήσεις Δημοτικών κτιρίων Δήμου Καβάλας έτους 2018».

Σας ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου στην διεύθυνση της ιστοσελίδας του Δήμου Καβάλας (www.kavala.gov.gr).Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close