Οικονομία

Το Επιμελητήριο Καβάλας γιορτάζει την μέρα της Ευρώπης

banner

Το Επιμελητήριο Καβάλας μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network διοργανώνει ημέρα πληροφόρησης για τον εορτασμό της μέρας της Ευρώπης την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Η εκδήλωση αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να ανακαλύψουν πώς επηρεάζουν τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα τη ζωή τους, τις επιχειρήσεις τους και τις ευκαιρίες που δίνονται στις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν διεθνώς.

Την Ημέρα της Ευρώπης, κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου, γιορτάζουμε την ειρήνη και την ενότητα στην Ευρώπη. Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί την επέτειο της ιστορικής «Διακήρυξης Σουμάν». Σε ομιλία του στο Παρίσι το 1950, ο Ρομπέρ Σουμάν, ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, πρότεινε μια νέα μορφή πολιτικής συνεργασίας στην Ευρώπη, η οποία θα απέτρεπε κάθε ενδεχόμενο πολέμου μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών. Η πρόταση του Σουμάν θεωρείται η απαρχή της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εξειδικευμένα στελέχη του Επιμελητηρίου, ακολουθώντας το φετινό θέμα της μέρας της Ευρώπης «Διάλεξε το μέλλον σου» και με αφορμή τις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την 26η Μαΐου στην Ελλάδα, θα αναπτύξουν τη σημασία της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές εκλογές και τον αντίκτυπο που θα έχουν στις επιχειρήσεις. Στόχος αυτής της ενημέρωσης είναι να τονίσει τη σημασία του ρόλου των επιχειρήσεων μέσω της συμμετοχής τους στη μεταρρύθμιση και το σχεδιασμό των ευρωπαϊκών πολιτικών για το μέλλον της Ευρώπης.

Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο Επιμελητήριο Καβάλας την Παρασκευή 17 Μαΐου 08:00 έως 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Καβάλας, υπηρεσία Enterprise Europe Network , Ομονοίας 50 2ος όροφος στο τηλ. 2510222212 κα. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4), κα. Παρασύρη Δέσποινα (εσωτ. 11), στο email  info@chamberofkavala.gr ή στο www.kcci.grΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close