ΟικονομίαΠρωτοσέλιδα

Το Επιμελητήριο Καβάλας προωθεί τις συνεργασίες με το εξωτερικό μέσω διαδικτυακών συναντήσεων

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Qatar Matchmaking Event 2020 – 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

banner
Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι η Qatar Development Bank σας καλεί να συμμετάσχετε ως εκπρόσωπος της επιχείρησής σας στην εικονική εκδήλωση Β2Β, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου 2020, με επιχειρήσεις του Qatar οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό τομέα.

Αποκτήστε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με επιχειρήσεις για να συζητήσετε και να αναπτύξετε μελλοντικές συνεργασίες με διεθνείς εταιρείες. Το Qatar Matchmaking Event σας δίνει την δυνατότητα να συνδεθείτε και να συζητήσετε ευκαιρίες συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστές με έδρα το Κατάρ στους τομείς των Κατασκευών, Δομικών Υλικών & Πλαστικών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προωθήσει τις κατασκευαστικές ικανότητες στο Κατάρ και να επιτρέψει στις διεθνείς εταιρείες να συνεργαστούν με τους κορυφαίους κατασκευαστές.

Η εκδήλωση θα επιτρέψει στις διεθνείς εταιρείες να συναντηθούν με πιθανούς προμηθευτές, διανομείς, εταίρους κοινοπραξίας και κυβερνητικούς εκπροσώπους, δημιουργώντας έτσι μια άμεση σχέση μεταξύ επιχειρήσεων και βιομηχανικών κοινοτήτων του Κατάρ.

Προκαθορίστε εικονικές συναντήσεις B2B μεταξύ κορυφαίων κατασκευαστών από διάφορους βασικούς τομείς που θα διοργανωθούν από το Enterprise Europe Network Qatar, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας, μέσω του νέου εργαλείου B2match για εικονικές συναντήσεις.

Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν.

Μπορείτε να κλείσετε τα ραντεβού σας στο link: https://made-in-qatar-2020.b2match.io/signup

Μπορείτε να εγγραφείτε στην διεύθυνση: https://made-in-qatar-2020.b2match.io

Παρακαλούμε κατά τη διάρκεια της εγγραφής να διαλέξετε την σωστή ζώνη ώρας.

Για τις επιχειρήσεις των κλάδων Κατασκευών, Οικοδομικών υλικών και Πλαστικών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διαδικτυακή εκδήλωση μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με τo Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ.11) κα. Δέσποινα Παρασύρη και στο email info@chamberofkavala.grΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close