ΠολιτισμόςΠρωτοσέλιδα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Καβάλας

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχοντας ως χρονιές ορόσημα το 1922, χρονιά που ήρθαμε εδώ στη νέα μας Πατρίδα την Καβάλα από τις προαιώνιες πατρίδες της Μεγάλης Θράκης , το 1972 που ιδρύθηκε η Θρακική Εστία Καβάλας αλλά και αυτή που έρχεται το 2022 που θα συμπληρώσουμε 100 χρόνια στην γη της μητέρας Ελλάδας η Θρακική Εστία Καβάλας πραγματοποίησε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Ο πρόεδρος της Εστίας κ. Νίκος Τσουμπάκης  έκανε τον απολογισμό της θητείας του απερχόμενου συμβουλίου, την ημέρα των εκλογών την 24ης Οκτωβρίου 2021, κάνοντας αναφορά στις δράσεις της Θρακικής αλλά και τους στόχους που έχουν μπει για τη νέα θητεία. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των μελών που απεβίωσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα .  Ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Κ. Πεφάνης, παρουσίασε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για τα έτη 2018 – 2021. Έγινε η  έγκριση του οικονομικού απολογισμού2018 – 2021. Με την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής πραγματοποιήθηκαν οι  εκλογές για τη ανάδειξη του νέου Δ.Σ και της τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής για την τριετία 2021- 2024.

Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι Απότας Κομνηνός, Ευστρατίου Τέτη, Καραγιαννακίδης Νίκος, Κατσάρη Ελένη, Μουριάδου Βούλα, Παπακοσμάς Κώστας και Τσουμπάκης Νίκος. Το νέο διοικητικό συμβούλιο σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε στα γραφεία της Εστίας, συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Νικόλαος Τσουμπάκης. Αντιπρόεδρος Ελένη Κατσάρη. Γενική Γραμματέας Τέτη Ευστρατίου. Ταμίας Βούλα Μουριάδου. Μέλη: Κομνηνός Απότας, Νίκος Καραγιαννακίδης, Κωνσταντίνος Παπακοσμάς.  Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Θρακικής Εστίας Καβάλας είναι τριετής. Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Δρόσου – Γκουλούση Κυριακή, Ηλιάδης Στυλιανός και Πεφάνης Κωνσταντίνος. Στις  φωτογραφίες τα μέλη του Δ.Σ. στα γραφεία της Εστίας στην πρώτη τους συνεδρίαση. Τα μέλη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου τον Δεκέμβριο του 1973 .

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close