ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Σειρά συναντήσεων του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών και της Διεθνούς Οργανισμού Καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Την Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 , το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας πραγματοποιήσαμε μαζί με τα στελέχη του Διεθνούς Οργανισμού για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων Α21 συναντήσεις με πρόσωπα και επισκέψεις σε σημαντικούς φορείς.
Πιο συγκεκριμένα, αρχικά επισκεφθήκαμε το Δήμαρχο Καβάλας κο Θόδωρο Μουριάδη στο γραφείο του, ο οποίος μας υποδέχθηκε εγκάρδια και ακολούθησε πολύ εποικοδομητική συζήτηση, παρουσία και των στελεχών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας.
Εν συνεχεία, στο χώρο του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο και τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας, την εκπρόσωπο του Παραρτήματος Καβάλας της ΄Ενωσης Γυναικών Ελλάδος και στέλεχος από το Κέντρο Κοινότητας Καβάλας. Πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα , μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.


Λίγο αργότερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας στο χώρο τους και εκατέρωθεν ενημέρωση.
Η ημέρα έκλεισε με την επίσκεψή μας στην Κοινωνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, έναν φορέα πρώτης γραμμής επίσης στον τομέα της αρωγής σε θύματα κακοποίησης και εμπορίας ανθρώπων.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φορείς και τα πρόσωπα που αγκάλιασαν τις δράσεις αυτές. Η σημασία του δικτύου και η καλή συνεργασία μεταξύ των μελών του είναι κομβικής σημασίας.
Αποχαιρετήσαμε τα στελέχη της Α21 με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για το έργο τους όσο και για την άψογη συνεργασία αλλά και τη γλυκιά τους διάθεση απέναντί μας.
Ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον και, πραγματικά αυτό το διήμερο μαζί τους έθεσε τις βάσεις για να υλοποιηθεί η κοινή μας αυτή επιθυμία!Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close