ΚοινωνικάΟικονομία

Το ΤΕΙ και το Επιμελητήριο διοργανώνουν ημερίδα για την Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας & Προτάσεων Πολιτικής.

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Το ΤΕΙ ΑΜΘ και το Επιμελητήριο Καβάλας με αφορμή τη διαρκή συνεργασία που έχουν μας ενημερώνουν για την πορεία ολοκλήρωσης του ερευνητικού έργου με τίτλο «An Innovative Modular Dual System Based on Business Processes Modeling and Simulation for Company Oriented Vocational Education and Training» με συντονιστή το ΤΕΙ ΑΜΘ στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Στο πλαίσιο αυτό θα γνωστοποιήσουν τα αποτελέσματα και τις δράσεις του έργου που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στην Καβάλα, καθώς και προσκαλούν όλες τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν ενεργά σε αυτές.

Ο κύριος στόχος του έργου είναι η προώθηση της ανοικτής και καινοτόμου εκπαίδευσης και κατάρτισης με το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την υιοθέτηση ενός καινοτόμου τεχνολογικού εργαλείου, προκειμένου να συμπεριληφθεί η μοντελοποίηση και προσομοίωση των επιχειρησιακών διαδικασιών πραγματικών επιχειρήσεων στα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης. Η καινοτομία του έργου βασίζεται σε δύο πυλώνες. Ο πρώτος πυλώνας συνίσταται στην ανταλλαγή εμπειριών, μεθόδων και εργαλείων υποστήριξης της διαδικασίας προσαρμογής του συστήματος επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Ο δεύτερος πυλώνας συνίσταται στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την υιοθέτηση του ανωτέρω καινοτόμου τεχνολογικού εργαλείου. Η προσομοίωση των επιχειρησιακών διαδικασιών με εργαλεία Τεχνολογιών Πληροφορικής είναι μια αποτελεσματική μέθοδος εκμάθησης των μεθόδων του σύγχρονου management.

Στο πλαίσιο επίτευξης των ανωτέρω στόχων, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα Εργασίας (workshop) στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας για την παρουσίαση των συνολικών αποτελεσμάτων του έργου και τη διατύπωση προτάσεων πολιτικής στην οποία προσκαλούνται όλες οι επιχειρήσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close