Πολιτική

Τοποθέτηση του ΚΚΕ για πλευρικά διόδια

Πλευρικά...και περαστικά μας

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμα και την τελευταία στιγμή η Κυβέρνηση, συνεχίζει να «τρέχει» την ικανοποίηση ζητούμενων του κεφαλαίου. Δεν πρόφτασαν τα κανάλια να σβήσουν ακόμα τις κασέτες από τις δηλώσεις τοπικών κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι μάλιστα κουνώντας το δάχτυλο σε εκπρόσωπο του ΚΚΕ, διαλαλούσαν ότι δεν πρόκειται να κατασκευαστούν πλευρικά διόδια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, «κλείνοντας» εκκρεμότητες για λογαριασμό μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών, λίγο πριν διαλυθεί η Βουλή για τις εκλογές, κατασκευάζει τα «δίκαια» πλευρικά διόδια στην περιοχή μας (Καρβάλης, Ελευθερούπολης – Εξοχής, Γαληψού).

Τι κι αν όλο το προηγούμενο διάστημα μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την τοποθέτηση πλευρικών διοδίων δήλωναν με κάθε ευκαιρία (Σπίρτσης), ότι δεν πρόκειται να κατασκευαστούν πλευρικά διόδια γιατί είχαν δρομολογήσει τα αναλογικά?

Βρήκε την ευκαιρία και η ΝΔ να αντιπολιτευτεί το ΣΥΡΙΖΑ λες και δεν είναι και αυτή υπέρμαχη των κάθε είδους διοδίων. Ή λες και αν γίνει αυτή κυβέρνηση θα τα καταργήσει!

Καμία αυταπάτη, κανένα εφησυχασμό δεν πρέπει να επιδείξουν οι εργαζόμενοι για το ποιος θα πληρώνει τη νύφη, είτε με τα μετωπικά, είτε με τα αναλογικά και φυσικά και με τα πλευρικά.

Το ερώτημα που προκύπτει μπροστά και στις εκλογές, είναι με ποια δύναμη στο πλευρό του θα μπορέσει ο λαός να βάλει εμπόδια σε όλα αυτά τα σχέδια, να δυναμώσει τον αγώνα ενάντια στο πόλεμο που του έχουν κηρύξει οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, με στρατηγούς είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ. Είναι ανάγκη οι εργαζόμενοι να διαμορφώσουν με τον αγώνα τους προϋποθέσεις αντεπίθεσης, παλεύοντας ενάντια στο ίδιο το σύστημα που γεννάει φτώχια για τους πολλούς και τεράστια κέρδη σε μια χούφτα μεγαλοκαρχαρίες.

Αυτή η δύναμη είναι μόνο το ΚΚΕ!

Διεκδικούμε:

→ να ματαιωθεί η κατασκευή των νέων διοδίων.

→ να ακυρωθεί κάθε συμφωνία που εκχωρεί τους οδικούς άξονες στους ιδιώτες.

→ να σταματήσει η διαδικασία παραχώρησης της Εγνατίας οδού.

→ να καταργηθούν όλα τα διόδια.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close