ΠολιτικήΣημαντικά

Βιολογικός Καθαρισμός Φιλίππων (Δάτο): Αυτό είναι το σχέδιο για την αποκατάσταση των προβλημάτων

banner

 

Μπορεί να μην έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη τ’ αποτελέσματα των αναλύσεων που έγιναν στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού στο Δάτο αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχουν προβλήματα που αντικατοπτρίζονται στις αναλύσεις του νερού που φεύγει από την έξοδο.

 

Με απλά λόγια ο βιολογικός καθαρισμός μπορεί να χαρακτηριστεί προβληματικός και χρίζει άμεσης παρέμβασης για να μην έρθουν τα χειρότερα.

Για το λόγο αυτό έχει δρομολογηθεί ήδη ένα σχέδιο για την εκτέλεση εργασιών που θα αποκαταστήσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Για να συμβεί όμως αυτό προηγείται η απαραίτητη μελέτη η οποία συντάσσεται αυτή την περίοδο. Έχει δοθεί ήδη το απαραίτητο υλικό στον μελετητή ο οποίος θα έρθει να κάνει αυτοψία την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έγιναν, η μελέτη θα είναι έτοιμη προς τα τέλη Σεπτεμβρίου με σκοπό να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του συνολικού έργου με την ένταξη του στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά χρηματοδοτήσεις προβληματικών βιολογικών καθαρισμών και εξασφαλίζει 100% χρηματοδότηση.

Αυτό σημαίνει ότι στην προκειμένη περίπτωση, ο χαρακτηρισμός «προβληματικός» βοηθάει την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα.

 

Πηγή: Εφημερίδα «ΦΙΛΙΠΠΟΙ»Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close