Photo-Synthesis

ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

visitkavala.gr:
“Νέα Εποχή” στην τουριστική προβολή  του δήμου Καβάλας!

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

 

Το visitkavala.gr είναι πλέον «στον αέρα» και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά διαφημιστικά όπλα για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Ν. Καβάλας.

Η νέα ιστοσελίδα για την οποία εργάστηκαν πάνω από 50 άνθρωποι και χρειάστηκε περίπου 2 χρόνια να ολοκληρωθεί και να τελειοποιηθεί, είναι επισκέψιμη και έτοιμη να παρουσιάσει, να διαφημίσει, να ενημερώσει και να προσελκύσει επισκέπτες στο δήμο Καβάλας και στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Καβάλας.

 

 

Μια πραγματικά εντυπωσιακή, εύχρηστη και σχεδιαστικά μοναδική ιστοσελίδα που παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» και εγκαινιάστηκε από τη δήμαρχο Καβάλας.

Η Δήμητρα Τσανάκα,  ευχήθηκε να είναι «καλοτάξιδη» η νέα ιστοσελίδα ενώ η πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Αναστασία Ιωσηφίδου, χαρακτήρισε τη στιγμή «ιδιαίτερα συγκινητική» για μια τουριστική σελίδα που θα αποτελεί «την αιχμή του δόρατος» της ηλεκτρονικής τουριστικής προβολής του δήμου Καβάλας.

Η απόφαση πάρθηκε  το 2015 με σκοπό την ποιοτική  αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος  και τη δημιουργία μιας αμιγώς τουριστικής ιστοσελίδας.

Το 2016 ολοκληρώθηκε και υλοποιήθηκε το τουριστικό λογότυπο με τον δημιουργό του, Σάββα Σαββίδη, ο οποίος έθεσε τις σχεδιαστικές βάσεις του visitkavala.gr.

Περίπου 70 φορείς και επιχειρήσεις εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση της διεύθυνσης Ανάπτυξης της «Δημωφέλεια», διαχειριζόμενοι ένα τεράστιο όγκο υλικού και πληροφοριών που είναι στη διάθεση πλέον του κάθε επισκέπτη.

« Η «Δημωφέλεια», κι εγώ προσωπικά, είμαστε περήφανοι καθώς σήμερα παρουσιάζουμε μία από τις ποιοτικότερες και αρτιότερες ιστοσελίδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο» είπε κλείνοντας η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Σύνολο καινοτομιών με ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες για εκδηλώσεις, τοποθεσίες, ιστορικά στοιχεία και ενσωμάτωση  κάθε σύγχρονου εργαλείου που κυκλοφορεί στην αγορά της νέας τεχνολογίας.

Εκ μέρους της ομάδας εργασίας της «Δημωφέλεια» μίλησε η Βάσω Υψηλάντη η οποία αρχικά ευχαρίστησε τη δήμαρχο Καβάλας, την πρόεδρο της «Δημωφέλεια» και τον Διευθυντή της επιχείρησης για την εμπιστοσύνη και την υπομονή που έδειξαν όλο αυτό τον καιρό.

Την κατασκευή της ιστοσελίδας και τον προγραμματισμό ανέλαβε η εταιρία ΜΑΝΒΙΖ  που εδρεύει στην πόλη της Καβάλας, η οποία εκπροσωπήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από  την Κατερίνα Νάσου.

Μια εταιρεία που έχει αφήσει το “ψηφιακό αποτύπωμα” της εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της δημιουργίας  ιστοσελίδων.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ένας από δημιουργούς  της ιστοσελίδας (σχεδιαστικό)  είναι ο Σάββας Σαββίδης, ο οποίος μίλησε μέσω διαδικτύου και επεσήμανε το  γεγονός ότι σε όλη την ιστοσελίδα υπάρχουν γραφιστικά που έχουν σχεδιαστεί από την αρχή, είναι δηλαδή μοναδικά και σχεδιασμένα αποκλειστικά για το visitkavala.gr.

Ο Ντίνος Θωμαδάκης εκπροσώπησε κι αυτός την ομάδα έργου, υπεύθυνος κυρίως για την συγκέντρωση και αξιοποίηση του φωτογραφικού υλικού. Επίσης στην ομάδα έργου και η Νίνα Στρατηλάτη η οποία ευχαρίστησε όλους όσους παρείχαν πληροφορίες οι οποίες διασταυρώθηκαν πριν την τελική ανάρτηση τους. Η Ελένη Μεντεσίδου, επίσης εκπρόσωπος της ομάδας έργου, αναφέρθηκε στην επιμέλεια των κειμένων αλλά και την γενικότερη παρουσίαση της πληροφορίας.

Τέλος, το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της «Δημωφέλεια», Στράτος Μαρουλάς, ο οποίος μίλησε για το «μεγάλο μεράκι» της ομάδας που εμφανίζεται πλέον ως απτό αποτέλεσμα στη τελική εικόνα της ιστοσελίδας.

Συνεχίζοντας είπε ότι το visitkavala.gr έχει δημιουργήσει  μια ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία  και μια παρακαταθήκη τεχνογνωσίας η οποία θα είναι πάρα πολύ χρήσιμη για τη «Δημωφέλεια» αλλά  και για όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες – επιχειρήσεις γιατί εγκαινιάζει νέα δεδομένα.

Πέρα από τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, υπήρξαν πολλοί ακόμη που εργάστηκαν ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον ξενοδόχο Ηλία Κουμουλίδη που παραχώρησε τo όνομα “visitkavala.gr”, το οποίο είχε κατοχυρώσει ο ίδιος και το πρόσφερε στη «Δημωφέλεια» και στο δήμο Καβάλας.

 

Μιχάλης Κουμρίδης

 

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close