ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Βράβευση με “Γαλάζια Σημαία” της ακτής “Λιμανάκι Θάσου” του Δ.Λ.Τ. Θάσου

banner

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών για το 2021.

Μεταξύ των βραβευμένων ακτών περιλαμβάνεται και η ακτή «Λιμανάκι Θάσου», κατόπιν της υποβολής πρότασης υποψηφιότητας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου.

Η “Γαλάζια Σημαία” αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο. Απονέμεται από το 1987, σε ακτές και μαρίνες οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσας σχετικά δήλωσε:

«Η τελευταία χρόνια που είχε βραβευτεί η ακτή “Λιμανάκι Θάσου” με “Γαλάζια Σημαία” ήταν το 2014!

Με αίσθημα ευθύνης, ολοκληρώσαμε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, προκειμένου να υποβληθεί πλήρης η πρόταση υποψηφιότητάς του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου και να είναι σήμερα βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” για το 2021 η συγκεκριμένη ακτή.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου και Διοίκησή του εργάζεται καθημερινά και συλλογικά για την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα των περιοχών και των χώρων ευθύνης του».

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close