ΠολιτικήΣημαντικά

Ξεχωριστό τμήμα φιλαρμονικής και χορωδίας στη δημοτική ενότητα Φιλίππων;

banner

 

 

Η διοίκηση εισηγείται τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού του δημοτικού ωδείου για την φιλαρμονική και την χορωδία της δημοτικής ενότητας Φιλίππων

 

10 χρόνια μετά τη συνένωση με τον δήμο Καβάλας, η φιλαρμονική Κρηνίδων συνεχίζει την ισχυρή παρουσία της στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής χωρίς να εμφανίζεται ως ξεχωριστό παράρτημα ή τμήμα του δημοτικού ωδείου.

 

Ουσιαστικά πρόκειται για μία ιστορική μπάντα που λειτουργεί χωρίς να φαίνεται πουθενά!

Με σκοπό να αποκατασταθεί αυτό το κενό και μετά από συνεχόμενα αιτήματα, η διοίκηση του δήμου Καβάλας αποφάσισε να εισηγηθεί τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού του δημοτικού ωδείου για να δημιουργηθεί ξεχωριστό τμήμα φιλαρμονικής και τμήμα χορωδίας για τη δημοτική ενότητα Φιλίππων.

Το σχέδιο εισηγήσεως είναι έτοιμο προς κατάθεση, όπως μας είπε ο τοπικός αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος, και μ’ αυτό τον τρόπο θα καταγραφεί τόσο η φιλαρμονική όσο και η χορωδία της δημοτικής ενότητας Φιλίππων ως ξεχωριστό τμήμα στον εσωτερικό κανονισμό του δημοτικού ωδείου.

 

Πηγή: εφημερίδα «ΦΙΛΙΠΠΟΙ»Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close