ΑθλητικάΣημαντικά

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΓΣΕ για την άνοδο της Καβάλα ΒC, των Πανθήρων Καβάλας αλλά και λοιπών ομάδων της περιφέρειας

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Ο ΓΣ Ελευθερούπολης εξέδωσε πριν λίγη ώρα ανακοίνωση συγχαίροντας την Καβάλα BC για την άνοδο στην Α2’, με την οποία θα συγκατοικεί στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία της χώρας την επόμενη σεζόν.

Ταυτόχρονα συνεχάρη την γυναικεία ομάδα των Πανθήρων Καβάλας, η οποία την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2’ Εθνική κατηγορία γυναικών.

Τέλος, συνεχάρη τον Λεύκιππο Ξάνθης για την άνοδο στην Β’ Εθνική αλλά και τους Αρίωνα Ξάνθης και ΚΑΟΔ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το Δ. Σ του ΓΣΕ οφείλει να συγχαρεί για την άνοδο στην Α2 κατηγορία την ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Επίσης συγχαίρουμε τη γυναικεία ομάδα των Πανθήρων για την άνοδο στην Α2 κατηγορία, τον Λεύκιππο Ξάνθης για την άνοδο στη Β` Εθνική ανδρών, τον ΚΑΟΔ για την άνοδο στη Γ` Εθνική ανδρών και τον Αρίωνα Ξάνθης για την άνοδο στη Γ` Εθνική ανδρών.»



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close