ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Αίας Παναγίας: Με Πέτρο Κεκεντζή στο «τιμόνι» στην επανεκκίνηση του συλλόγου

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές





Ο Αίας Παναγίας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Πέτρο Κεκεντζή, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη να ετοιμάσει τους Θάσιους στην επιστροφή τους στην αγωνιστική δραστηριότητα και την συμμετοχή τους στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας την ερχόμενη σεζόν.






Θυμίζουμε πως τα τελευταία έξι (6) χρόνια ο Πέτρος Κεκεντζής βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Λιμεναρίων στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

«Το ΔΣ του Αίαντα Παναγίας έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό – σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2025-26 και στα πλαίσια αυτά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κεκετζή Πέτρο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδα μας.

Προχωρούμε την έναρξη συνεργασίας με τον αξιόλογο και καθ’ όλα πετυχημένο προπονητή αφού διαθέτει την εμπειρία, την ικανότητα και την προσωπικότητα να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδος.

 Ένα πρόσωπο γνώριμο σε εμάς, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως παίχτης. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην “οικογένεια” του Αίαντα  και του ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί.»

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Close