ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Απορρίφθηκε η ένστασης της Ασπίδας Ξάνθης – Δικαίωση για Κεραυνό Πέρνης

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές





Δικαιωμένοι και ανακουφισμένοι νιώθουν από σήμερα οι άνθρωποι του Κεραυνού Πέρνης, καθώς η πειθαρχική επιτροπή απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε η Ασπίδα Ξάνθης για την παράνομη χρήση του Βασίλη Λαζαρίδη, στο μεταξύ τους παιχνίδι.






Η θέση του Κεραυνού Πέρνης μέσω του Νομικού συμβούλου του, Λάκη Σημαιοφορίδη, πατούσε στο γεγονός πως ο ΚΑΠ ανέφερε πως ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τρεις μεταγραφές μέσα σε μια σεζόν. Ο Βασίλης Λαζαρίδης ουσιαστικά πραγματοποίησε δυο μετακινήσεις (από Άρη Αβάτου σε Ορφέα Ξάνθης και από Ορφέα Ξάνθης σε Κεραυνό Πέρνης) ως εκτούτου η ένσταση απορρίφηθηκε ως αβάσιμη.

Πλέον ο Κεραυνός παραμένει στους 24 βαθμούς και φυσικά μπορεί να χρησιμοποιήσει το χειμερινό του απόκτημα και στο υπόλοιπο της σεζόν.



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Close