ΑθλητικάΠρωτοσέλιδαΣημαντικά
Γ’ Εθνική: Οδυνηρός υποβιβασμός για Νέστο – Αντίο με ψηλά το κεφάλι για Μ.Α Ορφανίου (+ αποτελέσματα – βαθμολογία)

Συγκεκριμένα ο Νέστος άγγιξε την παραμονή του, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 5-3 από τον Πανδραμαϊκό στη Δράμα. Το σκορ άνοιξε ο Παυλίδης για τούς Δραμινους στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Νέστος μείωσε αρχικα στο 19′ με τον Γκατζολάρι και ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε στο 40′ για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενιδη. Στην επανάληψη ο Φραγκούλης έδωσε προβάδισμα στον Νέστο, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο,οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές με τούς Μπερούκα,Αχαλινόπουλο και Τζελίδη υποβιβάζοντας ουσιαστικά τους Χρυσοπουλιώτες.
Τα γκολ: Παυλίδης 2′,7′, Μπερούκας 80′, Αχαλινόπουλος 86′, Τζελίδης 90’+3′ / Γκατζολάρι 19′, Παπαδόπουλος 40′, Φραγκούλης 59′
Ο Μ.Α Ορφανίου αποχαιρέτησε την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι, καθώς απέσπασε ισοπαλία στην Ξάνθη από τον Άρη Αβάτου. Το σκορ άνοιξε για τους Ξανθιωτες ο Μελισσοπουλος ενώ ο Αραμπατζής ισοφάρισε στην επανάληψη για την ομάδα της Καβάλας.
Τα γκολ: Μελισσοπουλος 7’/ Αραμπατζής 72′
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πανδραμαϊκός-Νεστος Χρυσούπολης 5-3
Άρης Αβάτου-Μ.Α Ορφανίου 1-1
Εθνικός Σοχού-Δοξα Δράμας 2-2
Θερμαϊκός-Ορφέας Ξάνθης 3-0
Απόλλων Παραλίμνιου-Π.Ο Αλεξανδρούπολης 4-3
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Πλαγιάς 2-0
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
- Αγροτικός Αστέρας 48 (33-8)
- Πανδραμαϊκός 39 (38-20)
- Απόλλων Παραλιμνίου 35 (34-22)
- Άρης Αβάτου 32 (28-21)
- Θερμαϊκός 32 (24-25)
- Εθνικός Σοχού 31 (21-13)
- Δόξα Δράμας 30 (25-19)
- Νέστος Χρυσούπολης 29 (25-27)
- Αλεξανδρούπολη FC* 23 (27-38)
- Ορφέας Puma Ξάνθης 22 (22-43)
- Μ.Α Ορφανίου 18 (13-26)
- Αναγέννηση Πλαγιάς 17 (15-47)
(*) Έχει τιμωρηθεί με έναν μηδενισμό αλλά και με αφαίρεση 3 βαθμών