ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Γιάννης Εριφυλλίδης – Η Καβάλα Μπροστά: συνάντηση των εκπροσώπων της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Τοπικά Συμβούλια, νομικά πρόσωπα και επιτροπές του Δήμου Καβάλας

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Σε πολύ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 8 Ιουλίου, συνάντηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η Καβάλα Μπροστά”, δημοτικού συμβούλου Γιάννη Εριφυλλίδη, με τα μέλη της παράταξης που την εκπροσωπούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα Τοπικά Συμβούλια και στα διάφορα νομικά πρόσωπα και επιτροπές του Δήμου Καβάλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πήραν τον λόγο και οι 25 παρευρισκόμενοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και μέλη διοικητικών συμβουλίων νομικών προσώπων και επιτροπών του Δήμου Καβάλας, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πρώτων 6 μηνών της θητείας τους.

Κοινή διαπίστωση, η εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει ο Δήμος Καβάλας, το πάρτι των απευθείας αναθέσεων, η αδιαφάνεια, καθώς και η έλλειψη παραγωγής έργου, γεγονός που καταδεικνύεται και από το ότι κάποιες από τις επιτροπές του Δήμου Καβάλας δεν έχουν συνεδριάσει ούτε μία φορά εδώ και 6 μήνες!

Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά με χαλαρή κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων και έκλεισε με την υπόσχεση ότι όλοι οι εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης ενωμένοι θα συνεχίσουν να εργάζονται και να προσφέρουν, μαζί και με τα υπόλοιπα μέλη της, για το καλό της Καβάλας και των Φιλίππων, ασκώντας κριτική και καταθέτοντας προτάσεις, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδημότισσες και οι συνδημότες μας σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου Καβάλας.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close